INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA UEFA » STANDARD-SEVILLA 1-0

Boloni: "Sînt mîndru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2008 00:00

Ladislau Boloni continuă să uimească în Europa. După ce a cedat abia în prelungiri cu Liverpool înaintea intrării în grupele Ligii şi a eliminat Everton în turul 1 al Cupei UEFA, Standard a învins, 1-0, una dintre echipele de top spaniole, FC Sevilla, cîştigătoarea C2 în 2006 şi 2007. Triumful în faţa favoritei grupei C din UEFA a fost indubitabil. Cu defensivă de fier, mijloc combativ şi inspirat şi atac mereu vioi, campioana Belgiei şi-a controlat adversarul mai ales printr-o excelentă circulaţie a mingii. Remarcabilă a rămas prima parte, cînd a marcat, dar a şi ratat alte 3-4 ocazii mari. Nu degeaba "Marca" l-a văzut pe portarul Palop drept cel mai bun de la sevillani, ajunşi la al 4-lea eşec consecutiv! "Am ştiut să facem alegeri bune în timpul jocului", a explicat Boloni, precizînd: "Sînt mîndru că am ajutat să se vorbească de Standard în Spania".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  08 Noiembrie 2008, 11:49

Nagyon jo Boloni !

 •  08 Noiembrie 2008, 11:48

In vara a fost hulit de toti.A spus ca Romania se va multumi cu putin la Euro.Ati spus ca e sovin, ungur...etc. La Standard uimeste Europa.Rapidul...stim cu toti unde a ajuns cu Peseiro.A spus ca Andrei Cristea nu face mai mult de 400.000 Euro.Und e acum baiatul?Unde sunteti voi, care il critica acum?Hajra Lacika

 •  08 Noiembrie 2008, 07:51

Voi ziaristi nu ati auzit decat de Lucescu. Pe el il intrebati daca ploua maine, daca da faliment nu stiu ce firma. De Boloni, acest antrenor care a descoperit o gramada de mari jucatori nu prea scrieti. Din punctul meu de vedere el e adevaratu profesionist. E un om cu mult bun simt, care nu am vazut sa arunce vina pe albitri, ploaie, vant, copii de minge atunci cand pierde iar cand castiga felecita echipa fara sa se laude ca e doar meritu lui precum Lucescu. Felicitari D-nu Boloni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close