INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Boom financiar FANTASTIC pentru FCSB! Ce sumă intră în conturile lui Gigi Becali datorită prestației din EL

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 00:00

FCSB şi-a asigurat deja aproape 8 milioane €, însă poziţia din clasament şi perspectiva calificării îi vor aduce în conturi alte circa 7 milioane €.

Cel mai bun start all-time într-o grupă a unei competiţii europene îi conferă clubului patronat de Gigi Becali un confort financiar fantastic. Succesul de joi seară, din Israel, nu înseamnă doar bonusul de 360.000 de euro, cât oferă UEFA pentru fiecare victorie obţinută în faza grupelor, ci practic antamarea calificării şi în mare măsură şi a primului loc în grupă, ceea ce îi deschide orizonturi fantastice pentru a-şi completa veniturile de care deja e sigură.

Până acum, cu tot cu participarea în preliminariile Champions League, FCSB a produs în jur de 8 milioane de euro. Situaţia excepţională în care se află FCSB în clasament îi deschide perspective fantastice pentru a produce în continuare sume impresionante.

De unde provin aceste sume, de ce Europa League e un El Dorado financiar pentru formațiile din România, mai ales dacă produc puncte, și toate calculele financiare pentru FCSB sunt în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  22 Octombrie 2017, 23:04

Mosvasile...daca votul nostru ar conta nu am mai fi lasati sa votam ( Mark Twain ). Zincat, multa sanatate si tie dar ori nu esti suporter adevarat ori nu stii ce inseamna asta. Cand s-o naste vreun suporter al Realului care sa tina cu Barca in cupele europene, sau invers, suporterul sa fie al Barcei si el sa fie atat de drogat incat sa tina cu Realul in cupe, doar pentru ca e echipa spaniola, ma las de fotbal si ma apuc de oina!!! Valabil si pentru suporterii Liverpool/Manchester Utd, Inter/Milan, Ajax/Feyenoord, etc. Tu esti un suporter dinamovist...atipic rau! Ma intreb ce ti-ar face niste caini rosii adevarati daca ar afla ca suspini in tacere pentru FCSB :D :D :D

zincat
zincat  •  21 Octombrie 2017, 18:04

Ca Dinamovist si rival al echipei Steaua ii felicit deoarece este singura echipa din ro care tine sus drapelul romanesc in europa. Sint rival intern dar nu si international pentru o echipa care reprezinta tara noastra. Asa ca pe individul mosvasile il rog sa isi schimbe numele in mucosulvasile. Sa moara capra vecinului cred ca este tipic romanesc. Multa sanatate tuturor sau numai unora ca in proportie de 90 la suta sint numai clone aici. Hai Romania

mosvasile
mosvasile  •  21 Octombrie 2017, 14:11

Cele 3 milioane incasate in plus !Pentru ca beneficiaza in mod fraudulos de palmaresul echipei Armatei ! Nimeni nu ia masuri impotriva comandantului CSA STEAUA care nu ii permite lui Talpan - nici acum la atata timp de la sentinta data de Justitie - sa depuna sesizarea la Liga si la FRF,in vederea comunicarii la UEFA a hotararii judecatoresti din care rezulta ca FCSB nu e Steaua-iar cei de la FRF si de la Liga se scuza ca ei nu pot sa faca nimic pentru ca CSA Steua nu le-a trimis cererea si documentatia !Si atunci nu inteleg de ce se mai organizeaza alegeri in tara noastra atat de amarata,daca iata regulile le fac tot felul de "investitori" !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează