INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN - DINAMO 0-5

Cătălin Munteanu a mărturisit că Dinamo e pregătită de penalty-uri, dar nu vrea complicaţii: "Ne calificăm în 90 de minute"

Cătălin Munteanu a mărturisit că Dinamo e pregătită de penalty-uri, dar nu vrea complicaţii
Cătălin Munteanu a mărturisit că Dinamo e pregătită de penalty-uri, dar nu vrea complicaţii

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 21:07

Cătălin Munteanu, 32 de ani, a fost MVP-ul victoriei de la Mediaş (5-0), transformînd penalty-ul de deschidere şi oferind o pasă decisivă la golul secund.

- Cătălin, vă calificaţi la Varazdin?
- Ne calificăm. Trebuie să demonstrăm că a fost un accident în tur, trebuie să-i eliminăm pe croaţi orice s-ar întîmpla. Sigur că după Mediaş, totul pare mai simplu. Doar pare, meciurile nu seamănă între ele.

- Se simte că se leagă jocul?
- Sîntem încă la început, dar uşor, uşor, cu rezultate pozitive şi cu moral, vom face echipă adevărată.

- Istoria este negativă pentru Dinamo în confruntările cu ex-iugoslavii. Contează ce-a fost?
- Trecutul e trecut, nu are prea mare importanţă joi seară. La Bucureşti a fost un semnal de alarmă, ne-am trezit, ştim unde am greşit.

- Ai vreun pic de teamă că s-ar putea repeta scenariul de groază de la Split, de anul trecut?
- A fost un coşmar care ne-a bîntuit multă vreme, dar nu are rost în viaţă să te gîndeşti la ce e mai rău. Oricum, sînt situaţii diferite, iar Varazdin nu cred că e Hajduk Split.

"Fanii lor nu ne vor sufoca"
- Sînteţi pregătiţi de prelungiri şi de penalty-uri?
- Poate să dureze meciul oricît, şi pînă vineri. De marţi dimineaţă respirăm doar pentru această confruntare. Oricum, vrem să batem în 90 de minute, nu stăm la mîna destinului la prelungiri.

- Crezi că fanii lui Varazdin sînt la fel de înfricoşători precum cei ai lui Hajduk?
- Am înţeles că nu ne vor sufoca precum cei de la Split. Ne-am interesat şi noi de atmosferă. Sperăm să îmblînzim şi mingea, şi atmosfera, să ne calificăm. Nu ar fi o minune, ar fi ceva normal, trebuie să o facem.


"Am rămas datori suporterilor cu meciurile noastre în Europa, vrem să le oferim prilejul unor partide interesante în această toamnă"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo


"Să nu credem că sîntem invincibili"
Nicolae Badea apreciază modul cum Dinamo a atenuat şocul egalului cu Varazdin, de joia trecută: "Toţi s-au concentrat la Mediaş pentru a depăşi un moment delicat. Nu trebuie să ne gîndim la confruntare tur cu croaţii şi să vorbim de fulgere, blesteme sau mai ştiu eu ce. Să nu ne considerăm invincibili, să ne vedem de drumul nostru cu modestie şi discernămînt. Joi ne smulgeam părul din cap, acum nu trebuie să ne dăm cu briantină".

Cheamă Ardealul şi Banatul
Acţionarii au mulţumit public suporterilor pentru susţinerea de la Mediaş şi îi aşteaptă pe roş-albi şi în Croaţia. "Reacţia galeriei dinamoviste a fost de aplaudat şi sperăm să avem cîteva sute de oameni şi la Varazdin. Mulţumim şi fanilor de la U Cluj care au fost alături de noi la partida de la Mediaş, aşteptăm mulţi ardeleni şi bănăţeni în Croaţia", a declarat Badea.

N'Doye, persona non-grata pentru jucători
Dat afară de la Astra, Ousmane N'Doye nu este aşteptat în Ştefan cel Mare. Jucătorii nu-l vor sub nici o formă! Şi ameninţă cu revoluţii: "Nu are ce să mai caute înapoi. Şi-a bătut joc de echipă în nenumărate rînduri, tot ceea ce a făcut el a fost să dezbine vestiarul. Îi dorim succes la oricare altă formaţie în afara lui Dinamo".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
palalila29
palalila29  •  05 August 2011, 18:51
Postat de palalila29 pe 03 August 2011, 09:17

varza - Dinamo 1-2

heheee am castigat la pariuri, multumesc baietii :)) Vorskla - Dinamo 0-2

redbuldog
redbuldog  •  03 August 2011, 13:30

Dah..ca sa bateti trebuie ca Torje,Scarla si Motisorul sa joace cum nu au facut-o inca sezonul asta..Hai ca se poate,nu ne mai produce-ti o mare..trauma!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 August 2011, 10:38
Postat de palalila29 pe 03 August 2011, 09:15

DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO DINAMODINAMO echipa iubita de toti baietii(fetele) nascuti si crescuti in Bucuresti!

+ inca vreo 3 sclavi ai catelusilor de pe la cluj

Vezi toate comentariile (8)
Comentează