INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE, JOI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CFR CLUJ - DUDELANGE // Puneți presiune pe portar! CFR poate profita de veriga slabă din echipa lui Dudelange

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 13:59

Joe Frising, 24 de ani, cel care-l va înlocui pe accidentatul Joubert între buturi, a luat 4 goluri în campionat. Asistenții antrenorului Toppmoller fac eforturi să-l pregătească fizic și mental, după ce FIFA i-a interzis lui Dudelange să cumpere un alt goalkeeper.

Imediat după prima manșă a "dublei" cu CFR, meci în care Cristi Manea i-a rupt piciorul portarului titular Joubert, șefii lui Dudelange au vrut să cumpere un portar. Dar FIFA le-a interzis să facă o astfel de mutare reamintindu-le că în Luxemburg perioada de transferuri s-a încheiat deja.

În lipsa unei soluții, antrenorul Dino Toppmoller "l-a aruncat în apă rece", cum scrie Tageblatt, pe neexperimentatul Joe Frising. Un goalkeeper de 24 de ani, într-adevăr, dar care a apărat până acum foarte puțin. Și asta s-a simțit imediat. Titularizat contra lui Mondorf, în campionat, el a luat 4 goluri!

Chiar dacă a ținut să precizeze că Frising n-a avut vină la niciunul, antrenorul cu portarii, Luc Duville, s-a ocupat de el în mod special de-a lungul ultimelor zile: "Am lucrat cu Joe în special faze fixe. Va avea parte de foarte multe la Cluj și am vrut să-i dau mai multă încredere. Noi îi suntem cu toții alături, depindem acum de el. Are două mâini, două picioare și un cap pe umeri. Știe că poate face față".

36 de minute a jucat Frising în prima manșă cu CFR. Dar clujenii nu i-au pus probleme

10 apariții are Frising la Dudelange din 2016, de când face parte din lotul echipei A

"Joubert e de piciorul stâng, Friesing, nu. Fundașii trebuie să fie atenți când îi pasează balonul"
Luc Duville, antrenor de portari la Dudelange

  • CFR CLUJ - DUDELANGE se joacă joi, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro. În tur, luxemburghezii s-au impus cu 2-0.

Citește și: CFR a "cumpărat" tăcerea unui fotbalist » Totul a plecat de la meciul cu Dinamo

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 August 2018, 18:47

daca am ajuns sa ne fie teama de luxemburghezi atunci stam rau de tot .cfr-isti incercati sa nu intrati in istorie .

haideusicfr
haideusicfr  •  29 August 2018, 16:58

Lipseste Deac ,cel mai bun pasator de la CFR. Creierul echipei.Pot avea aia pe oricine in poarta daca nu e pus la incercare ,adio. CFR s-a grabit sa schimbe portarii ,dar nu sunt optimist.

513010058870127
Pop Vasile  •  29 August 2018, 16:44
Postat de cipinho79 pe 29 August 2018, 15:35

sa vedem acum cat de inteligenti vor fi "CFR-istii" sa traga la poarta din orice pozitie, iar preocuparea nr 1 sa ramana poarta intacta. un gol marcat de luxemburghezi inseamna ca CFR trebuie sa inscrie minim 3 in plus. Eu zic ca sanse de calificare sunt destul de mari, dar trebuie sa joace extrem de inteligent!

Un gol marcat de luxemburghezi ar insemna ca cei de la CFR sa marce cel putin patru goluri . La 3-1 s-ar califica tot DUDELANGE . Dar nu prea ii vad pe cei de la CFR sa intoarca rezultatul . Daca vor juca la fel ca in tur sau la fel ca si la MEDIAS atunci ..., PA EUROPA !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează