INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC COPENHAGA - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chipciu e văzut principalul pericol pentru Copenhaga: "Sper să confirm aşteptările! Le dau gol şi ne calificăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 22:20

Alexandru Chipciu le promite suporterilor că va încerca să înscrie, la fel cum a făcut şi în ultimele două partide din deplasările europene


- Alex, se anunţă 35.000 de danezi care vor face o atmosferă infernală, vă e teamă?
- Nu ne e teamă deloc, de ce ne-ar fi?! Ne-am obişnuit să jucăm într-o atmosferă extraordinară în fiecare meci pe care îl jucăm pe Arena Naţională. Pe noi ne susţin mereu 40.000 sau 50.000 de suporteri cînd evoluăm acasă şi peste tot pe unde am jucat nu am întîlnit atmosferă la fel ca aceea pe care o fac suporterii noştri.

- Ariel Jacobs, antrenorul adversarilor, spune că eşti cel mai periculos jucător al Stelei...
- (rîde) Mă bucur că sînt considerat cel mai periculos fotbalist al Stelei şi sper să le confirm aşteptările! Îmi doresc să marchez, la fel cum am făcut-o şi în ultimele două partide disputate în deplasare în cupele europene. Vom face totul pentru a ne califica în primăvara europeană.

- Dar acum s-ar putea să evoluezi fundaş dreapta, ceea ce ar însemna că vei fi mai departe de poarta adversă.
- Da, dar mă simt destul de bine ca fundaş dreapta. E o poziţie care îmi place, iubesc fotbalul şi îl joc pe ce post e nevoie. Într-adevăr, îmi place mult golul, însă şi victoria are un gust la fel de dulce.


"Nu vrem să fim trişti!"
Laurenţiu Reghecampf spune că a pus totul la punct pentru ca Steaua să meargă în primăvara europeană: "Avem şi opţiunea egalului, dar noi vrem să cîştigăm, nu cred că se va termina remiză. Nu ne e teamă, iar presiunea e pe umerii danezilor, nu pe ai noştri. Îi cunoaştem foarte bine, e important să marcăm şi să ne calificăm pentru că dacă nu o vom face, vom fi trişti şi nu vrem asta!".


"Cornelius marchează aproape meci de meci, e un jucător pe care trebuie să-l marcăm cu atenţie. Vom fi atenţi şi la fazele fixe, la absolut toate aspectele"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Meciul dintre FC Copenhaga şi Steaua va avea loc de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENT
1. Steaua 10p
2. Stuttgart 8p
3. FC Copenhaga 7p
4. Molde 3p
*la egalitate de puncte, Steaua trebuie să piardă la maximum un gol diferenţă, dar nu 0-1, pentru a avea avantajul meciurilor directe

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
stelistu69
stelistu69  •  05 Decembrie 2012, 23:57

nu-l suport pasta, ce fatza de spate are

alpin
alpin  •  05 Decembrie 2012, 23:08

De ce e periculos Scuipciu pentru Copenhaga?! Iar vrea sa aunce in mare Mica Sirena, simbolul orasului?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează