INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VARAZDIN - DINAMO, AZI, ORA 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Dinu avertizează: "Să nu-i subestimăm pe croaţi, va fi un meci foarte greu"

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 13:06

Aflat de cîteva săptămîni în spital din cauza problemelor cardiace, Cornel Dinu păstrează în continuare legătura cu echipa sa de suflet, Dinamo. Fostul jucător şi antrenor din Ştefan cel Mare aşteaptă cu nerăbdare returul meciului cu Varazdin, din turul 3 preliminar al Europa League.

După un incredibil 2-2 în tur, Cornel Dinu avertizează că jocul din Croaţia nu este deloc uşor, deşi toată lumea spune că Varazdin nu poate face faţă "tăvălugului alb-roşu".

"Eu un meci greu împotriva croaţilor. Am făcut şi multe greşeli în tur, în special de ordin tactic. Croaţii sînt o naţie de fotbalişti adevăraţi. Chiar dacă Varazdin este o echipă fără experienţă are mulţi jucători tineri, bine pregătiţi şi tehnici. În nici un caz nu ne aşteaptă un meci uşor. Ar fi deosebită o calificare.

Să nu-i subestimăm sub nici o formă. Din punctul ăsta s-a greşit pentru că s-au făcut nişte aprecieri hazardate.Ei sînt sportivi, iar noi sîntem într-o continuă reformă din care se ajunge tot mai rău. Nici nu a existat logică sau cumpătare şi s-a condus mai mult după pofte, tocmai de aceea am ajuns în situaţia de acum , cu Timişoara şi Craiova insolvabile. Să nu mai vorbim că echipe de marcă precum Steaua sau Rapid, care nu reuşesc să găsească înţelegere la organele statului ca să joace pe teren propriu", a spus Cornel Dinu.

"Şi Dinamo m-a adus în starea asta"
Pe Cornel Dinu îl aşteaptă o perioadă extrem de dificilă, în care trebuie să facă faţă unei operaţii pe cord. "Mister" recunoaşte că şi necazurile de la Dinamo l-au adus în această stare.

"Pot să spun că tot ceea ce s-a întîmplat în ultimul timp la echipă a contribuit la starea mea precară de sănătate. Le mulţumesc fanilor care m-au susţinut, chiar şi suporterilor rivalilor. Le mulţumesc şi jucătorilor, au dovedit că au caracter", a spus Cornel Dinu la GSPTV.

Varazdin - Dinamo începe la ora 18:00 şi este transmis de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur a fost 2-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
blaustein
blaustein  •  04 August 2011, 17:05

"Sa nu-i subestimam sub nici o forma." Cu tot respectul pentru Dinu, dar mi se pare o declaratie cel putin penibila. Cand o echipa iti da cu terenul in cap in fata propriilor suporteri, e favorita la calificare si joaca pe teren propriu , Dinamo avand sanse mici la calificare vorbim de SUBESTIMA? Cand fotbalul romanesc e 0 in Europa, cand nu mai batem pe nimeni si toti isi doresc sa pice cu noi ca sa ne casapeasca, noi avem tupeul sa vorbim de SUBESTIMARE? Dupa ce am "SUBORDONAT" pe Liverpool cu un neverosimil 1-4 , urmeaza sa mai SUBESTIMAM pe Barcelona. Deh...capra raioasa tine coada sus!

thefisherking
thefisherking  •  04 August 2011, 14:14

Inca o data se dovedeste ca dl Dinu e singurul om destept si bine intentionat de la Dinamo. Destept e si Badea, dar decat sa-i ceri bani de o inghetata, mai bine il injuri de mama. O reforma continua care merge tot mai rau, asta suna ca un fel de credo pentru intreaga natiune. Multa sanatate, domnule Dinu!

florin301
florin301  •  04 August 2011, 13:32

CINE IL MAI ASCULTA PE CORNEL DINU, DINTRE CEI DE LA DINAMO. NIMENI!!! CA EI SUNT PROFESIONISTI SI LE STIU PE TOATE. DE AIA S-AU FACUT DE RIS PINA ACUM IN EUROPA. Daca il ascultau pe Cornel Dinu, ce bine era....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează