INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - AC MILAN, JOI, 27 IULIE, DIGISPORT, GSP.RO

CS U - Milan se vede până la urmă la TV! Am aflat suma cu care oltenii au fost convinși să cedeze drepturile

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 11:37

Steaua - Plzen, pe Pro TV. Viitorul - APOEL, pe TVR. Dinamo - Bilbao, pe TVR. Astra - Oleksandria, netelevizat. Craiova - AC Milan? Dacă acum acum câteva zile era o necunoscută, astăzi cei de la TV DigiSport au bătut palma cu oficialii din Bănie!

Surse media din piață au făcut dezvăluiri pentru Gazetă: "Au existat negocieri cu TVR, dar și cu Digi pentru televizarea meciului de joi seară cu AC Milan. Cei din Bănie s-au aruncat la o sumă foarte mare, 100.000 de euro pentru partida tur! Nimeni nu-și scoate o asemenea sumă din publicitate, chiar dacă joacă AC Milan! TVR-ul s-a retras imediat din negocieri și-a achiziționat meciul lui Dinamo cu Bilbao de pe Arena Națională, care începe cu jumătate de oră mai devreme. Digi a continuat tatonările".

În ultimele două zile, reprezentanții postului RCS-RDS au discutat pe marginea subiectului, iar astăzi au reușit să obțină drepturile exclusive pentru România pentru televizarea meciului de la Severin dintre CSU Craiova și AC Milan! "Cei de la Craiova vânduseră cu 200.000 de euro drepturile pe teritoriul Italiei! Dacă nu se înțelegeau cu un post din România, asta însemna costuri suplimentare destul de mari pentru italieni, care trebuie să vină la Severin cu car de transmisiuni, camere și personal tehnic specializat", spun sursele ziarului.

Oficial, suma pe care Digi a plătit-o pentru partida de la Severin nu a fost dezvăluită, dar surse din piață dezvăluie că cifra se învârte în jurul a 50.000 de euro!

Partida de joi, din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League, este programată pentru ora 21:00, va fi transmisă în direct pe DigiSport și LIVE TEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
prazburg1948
prazburg1948  •  26 Iulie 2017, 00:14
Postat de khal_37 pe 25 Iulie 2017, 14:55

Tantalaule, si anul trecut asfca giurgiu cereau 100000 de euro dar nici o televiziune nu a acceptat asa ceva, anul acesta sau gasit prazarii sa ceara tot 100000 de euro, cine arunca cu atatia bani pe fereastra pentru o clona chiar daca joaca cu AC Milan in conditiile in care aceasta clona are cateva mii de suporteri in toata tara??? Televiziunea Romana a oferit 200000 de euro sa televizeze dubla Stelei cu Plzen, aici vorbim deja despre un club cu milioane de fani, televiziunea are asigurati minim 2-3 milioane de stelisti care bvor urmari aceste partide iar la randul lor televiziunile vor avea de castigat prin vanzare de minute de publicitate la preturi mari#!

In primul rand, mai taie din ele cu milioanele de tzarani, pardon, fani fcsbisti. In al doilea rand, sa zicem ca ai dreptate, si clona are cateva mii de fani, vrei sa-mi spui ca tu, c0calar-fan fcsbist nu o sa urmaresti meciul cu AC Milan? 10plm de aici de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

463907367305699
Marian Rambo  •  25 Iulie 2017, 23:07

Steaua a fost de tot *** ' abia a trecut de mijlocul terenului. Victoria a fost net superioara stelei astai adevarul fie ca place fie k nu . cit despre craiova " prazarii" nau om de gol altfel echipa e bunicica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad007
vlad007  •  25 Iulie 2017, 18:45

S-au dus vremurile in care Oblemenco marca in minutul 90 si elimina Fiorentina, sau cand condusi cu 1-0 la pauza, jucatorii Craiovei Maxima intorceau neverosimil rezultatul la 3-1 prin golurile senzationale marcate de Ungureanu, Balaci si Geolgau.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează