INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA VARŞOVIA - RAPID, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum s-au motivat rapidiştii la ultima deplasare la Varşovia » Păcăliţi de "Fata piratului" :)

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2011 21:30

Ex-rapidistul Boc a povestit cum s-au "motivat" el şi coechipierii lui cu un film erotic înaintea returului de la Varşovia şi erau să fie eliminaţi de Legia din UEFA în urmă cu 40 de ani


Dacă acum îl au pe Rui Duarte campion la boacăne, rapidiştii aveau şi în urmă cu 40 de ani maeştri ai gafelor. Alexandru Boc a dezvăluit deunăzi un episod amuzant dinaintea returului cu Legia din ediţia '71-'72 a Cupei UEFA, cînd giuleştenii se duceau la Varşovia după o victorie cu 4-0 în tur.

"Antrenorul Bazil Marian m-a pus să aleg un film ca să mergem împreună cu echipa, m-a rugat să găsesc ceva care să ne motiveze. M-am uitat şi am ales «Fata piratului». După titlu am crezut că e un film de aventuri, acţiune, corăbii şi piraţi. Pe dracu'! Filmul avea să ne ofere altceva. Încet-încet ne-am dat seama că pe la «Fata piratului» se perindau tot felul de bărbaţi... Ce să mai, a fost un film un pic cam porno. Cine ar fi crezut?! A doua zi, polonezii ne-au dat două goluri în 6 minute. Noroc că am tras tare apoi şi nu ne-am făcut de rîs. S-a terminat 2-0 pentru polonezi şi ne-am calificat", a povestit fostul fundaş al Rapidului la Sport Total FM.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  03 Noiembrie 2011, 14:29

Ufffff , ne-am facut singuri viata grea ... jucatorii au gaurit corabia ei sa o redreseze ! Daca avem fata de Europa primavaratica trebuie sa batem daca nu, sa stam acasa . HAI RAPID , HAI BAIETI CA SE POATE !!!

doctorvlad
doctorvlad  •  03 Noiembrie 2011, 13:56

Hai RAPIDuletzule! Astazi e finala...hai ca se poate!

zoomrapid
zoomrapid  •  03 Noiembrie 2011, 05:57

bai berbecilor... de cand ati facut voi lista asta cu jucatori ma? Nu vi se pare ceva ciudat??? Mihai Roman este accidentat. de unde si pana unde o sa intre el titular??? cumva i-ati facut voi o frectie la inghinali si i-au trecut durerile??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează