INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - INTER, JOI, 21:45, LIVETEXT PE GSP.RO

Cum să înveţi de la FC Vaslui - Inter Milano: toţi din club vin la stadion!

Stadionul din Piatra Neamţ va găzdui meciul Vaslui - Inter
Stadionul din Piatra Neamţ va găzdui meciul Vaslui - Inter

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 16:03

Oraşul Piatra Neamţ va fi, din nou, după mulţi ani, gazda unei partide mari. După 13 ani de cînd Juventus Torino a întîlnit echipa locală, în turul III al Cupei Intertoto, iar "plăieşii", cu Enache, Marc, Scînteie şi Grozavu în echipă, au remizat, 1-1, cu Zambrotta, Birindelli, Kovacevici şi Van der Saar, o altă grupare de tradiţie din Italia, Internazionale Milano, va sosi în oraşul de sub Pietricica.

Cu toate că gruparea nemţeană doar pune la dispoziţie arena pentru că FC Vaslui este organizatoarea meciului cu Inter, din manşa întîi a play-off-ului Europa League, preşedintele pietrenilor, Gheorghe Chivorchian, a precizat că toţi fotbaliştii clubului vor asista la partidă: "Este, probabil, unul dintre cele mai bune antrenamente, să asişti live la o astfel de confruntare.

Avem un sector rezervat special în stadion, de unde vor vedea meciul atît jucătorii de la prima echipă, cît şi toţi copiii de la juniori, toţi antrenorii, absolut toţi oamenii din club. Este o lecţie pentru fiecare dintre noi. Vom vedea o echipă mare din România împotriva unei echipe mari a lumii".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fcbm
fcbm  •  21 August 2012, 18:10
Postat de iudavs pe 21 August 2012, 17:48

Cred cu tarie ca stadionul va fi plin. Era lumea la casele de bilete incepand de luni, nu cozi exagerat de mari, insa era lume. Vedem la fata locului cate locuri vor fi goale

Era vorba ca daca nu se vand toate pana maine seara la casele de bilete de la Vaslui,in cursul zilei de joi se vor vinde la Piatra Neamt (ca cica asa a fost si la Fenerbahce).......slabe sanse....

iudavs
iudavs  •  21 August 2012, 17:48
Postat de fcbm pe 21 August 2012, 17:22

Lumea se inghesuie la bilete la VS ?

Cred cu tarie ca stadionul va fi plin. Era lumea la casele de bilete incepand de luni, nu cozi exagerat de mari, insa era lume. Vedem la fata locului cate locuri vor fi goale

fcbm
fcbm  •  21 August 2012, 17:22
Postat de iudavs pe 21 August 2012, 17:12

Te rog nu acuza Fc Vaslui de ceea ce nu poate controla. La casele noastre de bilete, din orasul VASLUI, se gasesc bilete la peluza. Biletele de la casele voastre sunt administrate de clubul Ceahlaul, asa ca injuri pe cine nu trebuie :). Daca doresti atat de mult un bilet, ti-as putea lua eu, insa nu stiu cum ne-am putea rezolva cu plata ( doar a biletului, fara alte comisioane :)) )

Lumea se inghesuie la bilete la VS ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează