INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - VASLUI 2-2

Cum şi-a motivat Hizo jucătorii la pauză: "Le-am adus aminte de Dinamo"

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 00:12

Tehnicianul Vasluiului, Viorel Hizo, s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul final al meciului cu Lazio Roma, de pe Olimpico. S-a terminat 2-2, după ce italienii au deschis scorul, iar cei de la Vaslui au întors rezultatul şi au făcut 2-1 în debutul reprizei secunde.

Hizo şi-a felicitat jucătorii şi a dezvăluit că şi-a motivt jucătorii la pauză dîndu-le exemplu meciul cu Dinamo, cînd au fost de asemenea conduşi cu 1-0.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

“Doream să cîştig această partidă, chiar dacă Lazio este o echipă puternică. Are şi ea minusurile sale. Dinamo ne-a motivat cel mai mult, fiindcă şi ea a deschis scorul, însă am reuşit să întoarcem rezultatul şi să cîştigăm. Vasluiul a demonstrat tot timpul o maturitate în joc, apreciată de toată lumea. Echipa s-a pregătit foarte bine pentru acest joc.

A ieşit ce a ieşit, un joc foarte bun. Aveam nevoie de asemenea meciuri, pentru a demonstra că avem valoare. Trebuia să trecem şi de această barieră, că suntem o echipă foarte bună nu numai în campionatul nostru. Este un rezultat care ne dă speranţe pentru viitor”, a declarat Viorel Hizo, antrenorul lui FC Vaslui.

"Acest rezultat ne dă speranţe că putem trece de grupe"
Marcatorul celor două goluri ale Vasluiului, brazilianul Wesley, a declarat la finalul meciului că echipa sa a arătat un fotbal de calitate şi e îndreptăţită să spere la o calificare în primăvara europeană.

“Sunt foarte bucuros. Nu avem venit aici în vacanţă, în plimbare, am venit să facem un meci mare. Dacă eram mai concentraţi, puteam pleca acasă cu trei puncte. Cine a fost la meci a văzut un Vaslui foarte valoros. Lazio e o echipă puternică, însă am venit să dăm sută la sută în teren şi să scoatem un rezultat bun. Am obţinut un punct care ne dă speranţe că putem mai mult în această grupă”, a declarat Wesley.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
infos
infos  •  16 Septembrie 2011, 12:04

Fara doar si poate prezenta lui Wesley si Adailton in echipa a adus o alta conceptie si un alt mental, se vede ca au devenit psihic mult mai solizi fata de ce-au fost anii din urma. Privesc la meciul cu Brasov, Dinamo si Lazio, au revenit in meci dupa ce-au fost condusi. Asta arata ca echipa are caracter si mental puternic in ciuda accidentarilor numeroase si interdictia la transferuri de peste un an, refuza sa puna capul in pamant si asta e extraordinar! Abea astept perioada de transferuri in iarna, sa vedeti ce echipa o sa fie pusa pe picioare ptr ca Porumboiu e ambitios si rezultatele apar.Ce bine ar fi sa fie mai discret, dar in fine e al nostru cu bune cu rele, mai mult cu bune... :-)

infos
infos  •  16 Septembrie 2011, 11:53
Postat de ady_schweinsteiger31 pe 15 Septembrie 2011, 23:57

oricum.. degeaba au facut rezultat mare .. ca maine dimineatza gsp-istii si prostportistii lauda marea echipa steaua ( penibil)

chiar ai impresia ca la Vaslui se joaca fotbal ptr GSP si aia de la Pr0st Sport!? Ce naiba, astea sunt ziare cu sedii in Bucuresti si neprofesionalismul lor e binecunoscut si lipsa de impartialitate cum trebuie sa fie un ziar de sport serios. Joaca ptr Vaslui, ptr fanii acestei echipe si ptr ei in primul rand, si ptr orgoliul lor. Ce grija au ei si eu ca nu vb de noi, uite de asta n-am dormit eu aseara ca n-au scris despre Vaslui, mai bine ca-i transforma in figuranti si vedete de carton! :-)

medseeb
medseeb  •  16 Septembrie 2011, 07:51

Felicitari FC Vaslui!!! Pacat ca dupa cunostintele unora exista doar echipele din Bucuresti!! Uite asa se da peste nas celor care nu credeau decat in sansa Stelutei si a Rapidului. Bravo baieti si tineti-o tot asa! Felicitari si domnului Porumboiu care spre deosebire de " Jiji" e destul de retinut in declaratii (fapte nu vorbe). BRAVO !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează