INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MAINZ - GAZ METAN 1-1

Eric: "Sînt trist că am văzut meciul la TV, dar Dumnezeu ştie ce face"

Eric de Oliveira n-a fost în lotul pentru meciul cu Mainz
Eric de Oliveira n-a fost în lotul pentru meciul cu Mainz

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 11:02

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira va pleca dimineaţă spre Brazilia iar în această seară a urmărit la televizor desfăşurarea partidei de la Mainz, unde medieşenii au remizat, 1-1, cu revelaţia de anul trecut din Bundesliga.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI MAINZ - GAZ METAN 1-1!

"Sînt bucuros.pentru rezultat iar joia viitoare sper ca echipa să treacă mai departe. Am început să demonstrăm cine este Gaz Metan şi în Europa. Mă bucur pentru golul lui Bawab însă îmi pare rău că s-a accidentat Pîrvulescu. Sînt trist ca nu am stat acolo alaturi de ei, dar nu am avut de ales iar Dumnezeu ştie ce face! Bravo Gazuuuu!”, a postat Eric pe adresa sa de facebook.

Click aici pentru a afla mai multe despre situaţia lui Eric!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
nocturna
nocturna  •  29 Iulie 2011, 18:06

este mana smecherilor autohtoni , aceasi care au distrus bistrita si craiova ptr. a pune mana pe jucatori liberi de contract si pe care -i vedem zilnic pe sticla . pana la incheierea perioadei de transferari vom putea sti si cluburile complice la care vor ajunge jucatorii celor doua cluburi victime .

sapentia
sapentia  •  29 Iulie 2011, 02:56

SA VA FIE RUSINE.Vorbiti MULTI despre Eric,dar il cunoasteti atat de putini in persoana.Eric are un suflet de copil mare.E deschis,sociabil,iubeste Mediasul,Ardealul,Romania.A jucat pt.Medias incepand cu divizia B si a fost cel mai bun jucator in mod constant.Pana acum cateva luni a jucat pe 3000 US$/ luna(2300 euro).Normal ca a luptat ptr un salariu mai bun,are familie,iar viata unui sportiv e scurta.Altceva nu stiu sa faca,trebuie sa-si asigure viitorul.Dpdv al contractului are dreptate;Mediasul le-a dat celor de la Metropolitano cei 35% din banii conveniti pentru un eventual transfer(din suma totala de 350.000 euro,conform contractului de imprumut)dar GM MEDIAS NU L-A CUMPARAT OFICIAL

florino16
florino16  •  29 Iulie 2011, 01:26

Carai brazilieu fodas tarluz va fuder

Vezi toate comentariile (10)
Comentează