INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - METALIST

FOTO New Dinamo în tribune » 20.000 de fani au fost alături de "cîinii roşii" la meciul cu Metalist

Dinamo şi-a asigurat galeria pentru următoarele decenii +6   FOTO
Dinamo şi-a asigurat galeria pentru următoarele decenii

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 17:54

Aproape 20.000 de fani ai "cîinilor" au făcut atmosferă aseară, pe Naţional Arena. Cuplurile au colorat stadionul, ultraşii i-au dat voce.

Canicula şi teama de stadion, cel din Ştefan cel Mare, bineînţeles, au fost învinse aseară de către miile de fani dinamovişti. Au fost mult mai mulţi decît se preconiza, dar mult mai puţini decît ar trebui să aibă un club de talia "cîinilor". Şi, probabil, fetele sînt cele care pot trage bărbaţii după ele la stadion! Fiindcă, aseară, au fost sute, poate chiar mii, de cupluri care au venit spre arenă, fete şi băieţi, femei şi bărbaţi, cu sticle de suc sau de apă la purtător.

Dacă ei au format cantitatea, calitatea a fost oferită de ultraşi, ce şi-au readus aminte de cîntecele şi atitudinea care să împingă echipa de la spate. Timbrul vocal a fost apăsat şi-a început cu o jumătate de oră înainte partidei, PCH fiind din nou o singură voce, puternică şi pro- Dinamo.

Steagurile alb-roşii, achiziţionate din preajma stadionului la 5 lei bucata, au oferit şi un spectacol bicolor, iar elevii lui Bonetti au simţit că nu mai sînt singuri pe gazon. Pînă să umple Naţional Arena, dinamoviştii ar mai avea, teoretic, încă un meci, probabil, grupele Europa League ar aduce nu doar milioane de euro, dar şi un stadion full.

Juniorii, la datorie
New Dinamo se construieşte şi la nivelul juvenil al suporterilor. Aseară a fost primul meci în care roş-albii s-au bazat pe cîteva zeci de copii, care au un sector rezervat lor, la partidele de acasă ale echipei. Fiecare ţînc trebuie să fie însoţit, obligatoriu, de cîte un adult, iar fanii consideră că numărul copiilor de la meciuri va creşte considerabil în viitorul apropiat. Glasurile puştilor s-a auzit aseară, în cîteva rînduri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
dindan1403
dindan1403  •  24 August 2012, 21:26

sa speram ca tot mai multi dintre noi va pune umarul la aceasta actiune de a apropia copiii de DINAMO

dindan1403
dindan1403  •  24 August 2012, 21:23
Postat de tavalugu pe 24 August 2012, 15:51

Sunt mandru ca sunt dinamovist, aseara fanii dinamovisti au demonstrat ca sunt unici in Romania. Prefer sa iubesc o echipa ''anonima'' ca Dinamo decat o echipa condusa de un cioban analfabet cu public samantar.

sunt mandru cu baietelul meu.cel mic in bleu

xzx
xzx  •  24 August 2012, 18:33
Postat de lutescutudor pe 24 August 2012, 12:48

Imi pare rau de Dinamo, are fani foarte multi pentru cate dezamagiri a produs. Iar lotul de anul asta mi se pare slab sub orice critica. Daca nu i-ar avea pe Tucudean si pe Alexe care sunt jucatori foarte buni pentru romanica s-ar bate la retrogradare. Pacat de fani inca odata, echipa e o mizerie, fara suparare

Si totusi vad ca te uiti la meciurile lui Dinamo))))))))Esti jalnic de umil si parca este Victor Becali cel care a scris comm.asta))))PS-prefer o ''''mizerie de echipa'''decat o echipa unde MAFIA ALBANEZA conduce totul.BONETTI ARE SUSTINERE 100%din partea suporterilor si sper sa scapam DEFINITIV de influienta fratilor BECALI.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează