INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AUSTRIA VIENA, MÂINE, 20:00, DOLCE, GSP.RO

GALERIE FOTO Astra a efectuat antrenamentul oficial înainte de partida cu Austria Viena » Optimism în tabăra campioanei României: "Ne putem califica"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 21:24

Marius Șumudică a prefațat primul meci pe care echipa sa îl va juca în acest sezon în grupele Europa League, împotriva Austriei Viena și consideră că oponenții de mâine au o valoare apropiată de cea a echipei sale.

"Este un meci de grupă în care se poate întâmpla orice. I-am urmărit foarte atenți pe adversari și sunt cam la nivelul nostru. Până în decembrie se pot întâmpla multe și eu cred că ne putem califica.

Poate că Europa League e mai importantă pentru că putem câștiga bani dacă facem puncte. Nu avem probleme de lot. Alibec a avut ceva probleme de încărcătură la musculatură și i-am permis să facă doar un stratching, dar azi se va antrena normal.

Nu ne așteptăm să vină foarte mulți suporteri, cred că vreo 3-4 mii",  a spus Marius Șumudică la conferința de presă.

După întrevederea cu jurnaliștii, Astra a desfășurat antrenamentul oficial înaintea partidei pe Arena Națională. 

Meciul dintre Astra și Austria Viena, din grupele Europa League, se va disputa pe Arena Națională mâine, de la ora 20:00. Partida va fi în direct pe Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
1227420573964234
Giorgian Ionut  •  15 Septembrie 2016, 17:05

austriecii nu l-au bagat in seama pe Sumudica si au ales sa se duca la BERE. Toti jurnalistii sositi de la Viena au plecat inaintea conferintei de presa am gasit aici, uitati-va si voi http://adf.ly/1dyipY

corsair83
corsair83  •  15 Septembrie 2016, 08:37

Pe Dinamo asa cum este ea cu jucatori adusi liberi de contract, fara investitii in transferuri si mai si vinde din titularii care stiau fotbal - nu ati reusit sa-i bateti in ultimele 7, 8 intalniri directe. Si se mai aduna si altele

dl.axinte
dl.axinte  •  14 Septembrie 2016, 23:02

...echipa antrenata de *** suspendat va pierde la scor meciul cu austriecii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează