INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - MANCHESTER UNITED 0-2

GALERIE FOTO Sărbătoare cu pacienți » Infirmeria lui United e plină, iar asta s-a văzut la festivitatea de premiere

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 00:26

Manchester United a câștigat finala Europa League cu Ajax, scor 2-0, și și-a adăugat în palmares singurul trofeu care îi lipsea. Festivitatea de premiere a oferit o imagine care spune multe despre situația de la echipa lui Jose Mourinho. 

Luke Shaw, Eric Bailly și Marcos Rojo au venit în cârje pe podium pentru a le fi înmânate medaliile, iar lângă ei s-a aflat și Zlatan Ibrahimovici, și el aflat în plin proces de recuperare după o accidentare gravă. 

De fapt este o imagine care a urmărit-o tot sezonul pe Manchester United, fiind foarte puține momentele în care Jose Mourinho s-a putut baza pe întreaga echipă. 

Citește și:

VIDEO + FOTO Glory, glory, Man United! Mourinho câștigă Europa League, 2-0 cu Ajax! "Diavolii" aduc în vitrina clubului singurul trofeu care le lipsea și se califică direct în grupele Ligii

CRONICA finalei Europa League » Expert în triumf! Mourinho a câștigat al treilea trofeu pe banca lui United, după 2-0 cu Ajax

VIDEO+FOTO Cele mai tari imagini după finala Europa League! Jose Mourinho, one-man show! Cum s-au bucurat fotbaliștii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează