INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL - PANDURII, MÎINE, 20:00, LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 0-0)

Găuriţi! » Pandurii lui Pustai nu pot conta pe 3 jucători importanţi în returul cu Hapoel

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 22:31

Pustai are mari dificultăţi înaintea returului de la Tel Aviv, unde nu va putea miza pe Erico, Breeveld şi Lemnaru. Nici Christou nu se ştie dacă va juca mîine


Egalul de pe Cluj Arena, 1-1, din prima manşă a confruntării cu israelienii, păstrează emoţiile calificării pentru meciul secund. Pe lîngă scorul din tur, tehnicianul gorjenilor are şi alte motive de îngrijorare: Erico da Silva, Nicandro Breeveld şi Valentin Lemnaru sînt accidentaţi şi nu au făcut deplasarea în Israel, în timp ce căpitanul Christou Paraskevas acuză dureri mari la umăr şi nu se ştie dacă va putea evolua mîine seară!

În aceste condiţii, Cristian Pustai ar fi nevoit să se bazeze pe un cuplu inedit în centrul defensivei format din Mamele şi Ionuţ Rada II, în timp ce în compartimentul ofensiv Matulevicius ar fi singura opţiune, celălalt vîrf valid, Admir Adrovici, nefiind trecut pe lista UEFA.

Problemele de lot îi vor forţa pe cei de la Pandurii să nu poată completa lista cu rezerve, pe banca oltenilor urmînd să ia loc numai şase jucători.


"Indiferent de condiţii, mergem în Israel să ne calificăm!"
Eugen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
unoxte
unoxte  •  07 August 2013, 13:20

pe site-ul oficial avem poza principala cu clasamentul, cred ca o sa ne uitam mult si lung la poza aia;(

unoxte
unoxte  •  07 August 2013, 12:57
Postat de drweather pe 07 August 2013, 07:11

o sa fie foarte greu dar totusi se pot califica...bafta !

daca nu cred nici macar conducerea si antrenorul ca se vor califica, cum sa mai credem noi ? ramine doar gindul ca mingea e rotunda si poate cine stie, intra acolo unde trebuie !?

unoxte
unoxte  •  07 August 2013, 12:53

condeiescule sa-ti fie rusine ca nu ai mai adus 2-3 jucatori la echipa , sa aibe si antrenorul de unde alege .... faza asta cu accidentarile e pregatita ca scuza pentru necalificare mai departe, sa va fie rusine daca ne faceti de ris cu chestii de astea. pirvulescu si condeiescu sa-si dea demisia daca nu trec de hap-oel :) ati avut destul timp sa cautati jucatori, chiar si dintre cei ramasi liberi de contract, unii destul de buni si incintati sa joace in europa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează