INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  KUPS - GAZ METAN, AZI, 18:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Gaz Metan începe azi drumul spre grupele Europa League cu finlandezii de la KuPS!

Eric şi Pîrvulescu sînt oamenii de bază ai echipei lui Pustai
Eric şi Pîrvulescu sînt oamenii de bază ai echipei lui Pustai

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 11:31

UPDATE Postul Radio România Actualităţi a hotărît pe ultima sută de metri să transmită partida dintre Gaz Metan şi Kups, din turul doi preliminar al Europa League. Meciul va fi comentat de Ilie Dobre

Trei tururi îi despart pe medieşeni de obiectiv. Azi vor să ardă o etapă, cîştigînd în Finlanda.

UPDATE Postul Radio România Actualităţi a hotărît pe ultima sută de metri să transmită partida dintre Gaz Metan şi Kups, din turul doi preliminar al Europa League. Meciul va fi comentat de Ilie Dobre

Trei tururi îi despart pe medieşeni de obiectiv. Azi vor să ardă o etapă, cîştigînd în Finlanda.


Gaz Metan Mediaş joacă pentru întîia dată în istorie într-o cupă europeană. Finlandezii de la KuPS sînt prima bornă de trecut pentru atingerea unui obiectiv abia şoptit la Mediaş: intrarea în faza grupelor.

"Vrem să ajungem cît mai sus în Europa. Mai întîi, trebuie să trecem de finlandezi. Dacă nu ne grăbim şi ne facem jocul, vom cîştiga", a declarat brazilianul Eric. "Ei nu merg prea bine în campionat, dar asta nu înseamnă că ne va fi uşor. Cred că vom cîştiga. Dar dacă nu vom fi atenţi şi-i vom lua de sus, s-ar putea să avem o surpriză neplăcută", a completat internaţionalul georgian Akaki.

După 15 etape disputate, KuPS ocupă locul 9 din 12 echipe. Partida nu va fi transmisă de nici un post tv în România, dar nici în Finlanda! Returul e programat joia viitoare, la Mediaş.

"Meciul cu finlandezii se joacă în două manşe. S-ar putea ca returul să decidă calificare"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş

"Nu am ajuns degeaba în Europa League. Am muncit pentru asta şi vom munci în continuare pentru a ajunge cît mai sus posibil"
Cristian Todea, căpitan Gaz Metan Mediaş

"Avem o echipă bună, omogenă. Finlandezii au doi nigerieni buni în atac, dar sînt convins că vom înscrie mai mult decît ei"
Ciprian Petre, mijlocaş Gaz Metan Mediaş

"Am marcat destule goluri în amicale, dar nu le-am epuizat pe toate. Am mai păstrat şi pentru KuPS"
Ovidiu Hoban, mijlocaş Gaz Metan Mediaş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
redsef2005
redsef2005  •  14 Iulie 2011, 14:44
Postat de forumeer pe 14 Iulie 2011, 05:12

Bafta Gazul! Aveti destui jucatori buni care pot decide meciul(Eric, Parvulescu, Plesca, Akaki), e important sa obtineti 2 victorii pt coeficient(nu stiu daca se adauga la coeficientul tarii, parca in tururile preliminare nu, dar la cel al clubului 100% se va adauga si pe viitor veti fi cap de serie si in celelalte tururi)! Apropo, chiar nu putea o televiziune din Romania sa trimita 3-4 camere si sa filmeze meciul?! E o adevarata placere sa-l vezi pe Eric jucand...

Cum se puncteaza la coeficient in Cupele Europene (cred ca sunt mai multi interesati!): doua puncte - victoria, un punct - egalul in grupe si dupa aceea in fazele eliminatorii; jumatate din acest punctaj, adica un punct - victoria si 0,5 puncte - egalul in tururile preliminarii (inclusiv play-off). Acest punctaj se socoteste si pe echipa si pe tara. Coeficientul tarii intr-un sezon se calculeaza adunand punctele tuturor echipelor si impartind acest total la numarul de formatii participante la acea editie.

stefanello123
stefanello123  •  14 Iulie 2011, 14:19

Puteti folosi linkul asta pt. livestream ://www.bet-addicted.com/component/content/article/241-livestream-.html

raulviola21
raulviola21  •  14 Iulie 2011, 13:18

Mult succes Gaz Metan!Eu cred ca soarta calificarii se poate decide de la ei printr-o victorie la scor!Bafta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close