INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - METALIST HARKOV, AZI, 20:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

George Ţucudean promite să marcheze azi cu Metalist: "Dacă nu jucam nici acum, plecam!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 22:41

Omul momentului în Ştefan cel Mare, George Ţucudean, spune că le-ar fi cerut şefilor să fie pus pe lista de transferuri dacă nu primea şanse la titularizare nici în acest sezon


- George, ai început sezonul în forţă, poţi face un meci mare şi în faţa lui Metalist?
- Am încredere că vom reuşi o partidă bună, sîntem concentraţi şi pregătiţi să dăm totul pe teren. Sper să marchez împotriva ucrainenilor, însă mai puţin important e dacă dau eu gol, ci să cîştigăm, indiferent cine va înscrie.

- Ai dat şase goluri în acest debut de sezon, dintre care două reuşite au fost cu CFR. Care e secretul exploziei tale?
- Nu e nici un secret, pur şi simplu mi s-a dat mai multă încredere din partea antrenorilor şi a colegilor. Cînd am ajuns la Dinamo, în 2010, şi am văzut ce jucători sînt în atac, Niculae, Niculescu şi Dănciulescu, am zis că nu am nici o şansă! Mi-am aşteptat rîndul, iar acum mă simt foarte bine. Dacă nici anul acesta nu aş fi jucat, voiam să vorbesc cu cei din conducere să mă lase să plec undeva sub formă de împrumut sau definitiv pentru că nu puteam fi rezervă la nesfîrşit.

"Sper să fim cu banii la zi"
- La meciul cu Metalist vor veni şi scouteri din partea lui Ajax, e o presiune în plus pentru tine?
- Am auzit şi eu că vor veni, dar nu trebuie să impresionez pe cineva într-un meci, ci să am evoluţii bune un campionat întreg. Ei nu transferă un jucător după doar un meci jucat, ci îl analizează un sezon. Mi-ar plăcea să joc în Olanda, Ajaxul a promovat mereu tinerii.

- I-ai văzut pe cei de la Metalist? Lumea nu vă dă prea multe şanse...
- Nici cînd am jucat finala Cupei cu Rapid sau Supercupa cu CFR nu ne dădea lumea favoriţi, toţi spuneau că mai degrabă pierdem. Dar uite că am luat două trofee. I-am văzut pe DVD-uri pe cei de la Metalist, au jucători foarte buni în atac. Sînt iuţi şi tehnici, dar şi noi avem fotbalişti valoroşi. Cred că ne putem califica.

- Conducerea anunţă bonusuri în caz de calificare, v-a achitat şi unul dintre salariile restante...
- E bine, sperăm să ajungem la zi cu banii pentru că toţi avem greutăţi, rate la bănci.

- Tu ai Ferrari de zeci de mii de euro, e atît de important salariul pentru tine?
- Păi, ce, pentru Ferrari nu se munceşte? Şi pentru a-ţi achiziţiona o asemenea maşină trebuie să munceşti. (rîde) Bine că am oameni deştepţi în familie.


"Sper să vină suporterii în număr mare, am avut rezultate bune cu stadionul plin. Arena Naţională este un stadion elegant, merită ca oamenii să vină să ne susţină"
George Ţucudean, atacant Dinamo

3.500 de euro este salariul lunar al lui Ţucudean în Ştefan cel Mare, printre cele mai mici din lot

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
neuercainerosu
neuercainerosu  •  23 August 2012, 23:48

Ati jucat super astazi...

lordico
lordico  •  23 August 2012, 11:08

Din pacate eu pe National Arena nu ma mai duc, este foarte prost administrat, nu stii niciodata ce poarta o sa deschida si ce nu (iar distanta dintre ele este considerabila, trebuin sa ocolesti un sfert de cartier ca sa ajungi de la una la alta). Plus, data trecuta am fost la meciul cu Barcelona, am dat o caruta de bani si astia nici macar scaunele nu le-au curatat, era un j*g pe ele de nedescris, iar apa baltea la picioare, sistem de scurgere al apei nu am vazut decat la VIP, nu exista interes pen etc.etc.etc. Sa nu mai vorbim de teren care este execrabil, de divizia C.. deci, cand or fi profesionisti in administrare, sa ceara si preturile alea, pana atunci, ramane televizorul pentru mine..

neo25_gsm
neo25_gsm  •  23 August 2012, 10:08

George.....doar atat...rupe-le poarta,sa le dam fara numar!!!Forta Dinamo!Bafta si celorlalte ce joaca azi...mai ales lui "Steaua cu Ekranas",au meci greu !!:))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează