INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - HAJDUK 3-1

Giani Kiriţă: "Unii jucători care au tot stat pe la Dinamo în ultimii ani încep să joace cu Andone" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Fostul căpitan al lui Dinamo Giani Kiriţă spune că lucrurile cunosc o altă evoluţie la gruparea din Ştefan cel Mare după venirea lui Ioan Andone la conducerea tehnică a echipei.

"Dinamo a avut altă faţă, încă două sau trei meciuri ca cel de aseară şi în Ştefan cel Mare vor fi tribune pline la fiecare meci. Suporterii nu au venit pînă acum pentru că nu exista speranţă, acum totul s-a schimbat şi sper să se vadă în relaţia cu echipa.

Andone ştie ce vor fanii, ei îl cunosc foarte bine, lucrurile merg pe un drum bun din toate punctele de vedere. Se vede în acest start de sezon şi că unii jucători care au tot stat pe acolo în ultimii ani încep cît de cît să joace. Acum, să vedem cît îi ţine", a spus Giani Kiriţă la Premium Liga, pe GSP TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
florinch
florinch  •  30 Iulie 2010, 22:57

Vrei sa castigi bani lucrand pe internet?Nimic mai simplu:trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa :[email protected] si vei castiga 75-100$ pe saptamana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează