INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA, JOI, 22:05, DOLCE, PROTV, GSP

Jucătorii Astrei au călătorit spre Belgia fără Șumudică » Decizia de ultimă oră a antrenorului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 10:58

Astra a plecat astăzi spre Belgia, pentru meciul cu Genk din 16-imile Europa League, iar jucătorii au zburat fără antrenorul lor.

Pentru că are frică de zborul cu avionul, Marius Șumudică preferă să călătorească doar cu aeronavele TAROM.  Acesta a aterizat în Belgia în jurul orei 11:00, separat de restul lotului.

"Eu nu zbor cu low-cost", a spus Șumudică la ProTV.

"Da, voi merge cu avionul. Îmi trag 3 Xanaxuri în cap și m-am urcat. De băut nu beau, că dacă beam, ardeam o vodkă și cădeam cu capul pe stewardesă" Șumudică imediat după meciul cu Genk, 2-2

Filipe Teixeira, unul dintre cei mai buni jucători din tur, a vorbit despre meci și despre șansele de calificare în optimile Europa League.

”Nu cred că este cel mai important meci, mai important este să ajungem în play-off.

Genk e o echipă tânără, iar de la mijloc în sus are foarte multă calitate. Nu este la fel de puternică precum West Ham și Roma, dar e o echipă destul de bună.

Jucăm afară și nu trebuie să primim gol. Eu cred că se poate să fie un meci similar cu cel din tur. Contează să facă echipa un meci bun și la final să fim cu toții fericiți", a spus Teixeira la TV Digi Sport.

 

  • Genk - Astra se joacă joi, de la ora 22:05. Partida este în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, scorul a fost 2-2.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  22 Februarie 2017, 22:06

Bai Tarom nu mai zboară de mult .compania are o alta tehnologie de deplasare mult ...poate prea avansata fata de competitori .eI merg ca și râma

blatistu49
blatistu49  •  22 Februarie 2017, 18:17

Succes la Pariuri cota buna SUMIIIIII

cneius
cneius  •  22 Februarie 2017, 13:37

Deci, de fapt, nu este o "decizie de ultima ora"...cum nu este nici *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează