INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // S-a luat decizia! MM Stoica dezvăluie cine apără pe "Olimpico" » Doi invitați speciali din perioada Reghe

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 11:44

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, declară că Andrei Vlad, 19 ani, va fi titular în poarta echipei roș-albastre, în ciuda evoluțiilor slabe din campionat. Managerul este sigur că Lazio va alinia cel mai bun "11" în meciul de joi.

"Am argumente să spun că va fi un meci complicat. Nu cred că italienii se vor prezenta la fel ca la București. S-au enervat și nu cred că vor mai alinia aceeași echipă de start, mai ales la nivelul fundașilor. Și nu cred că Inzaghi va mai juca cu Bastos sau cu Murgia.

Nu, nu va apăra Stăncioiu. În poartă va fi Andrei Vlad. Eu sunt sigur că va veni o vreme în care vom zâmbi când vom discuta despre toată tevatura de după meciul cu Dinamo. Golurile primite de el au fost gafe colective. Da, Gigi l-a criticat, dar el critică orice jucător", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Alte declaratii:

  • Vlad Chiricheș și Piovaccari vor fi invitații noștri la acest meci.
  • Dacă Pintilii era în teren, și nu în tribună, aveam șanse mai mari.
  • E un interes foarte mare din partea fanilor. E posibil să fie mai mulți români decât italieni în tribună.

Citește și: Italienii se tem înainte de meciul cu FCSB: "Vin 10.000 de români" » Simone Inzaghi anunță schimbări în meciul cu FCSB

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ROMA // Trimisul Gazetei a spionat Lazio înainte de meciul cu FCSB » Erou! Radu a fost omagiat! SOS către Dică: s-a trezit ”monstrul” Immobile!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  21 Februarie 2018, 00:18
Postat de haideusicfr pe 20 Februarie 2018, 18:55

De ce nu apara el ? Meme? Face dezvaluiri secrete inainte de meci. El e prea tanar ,neexperimentat ,Stancioiu n-a mai aparat de un an de zile. Sa-l bage pe Becali in poarta .Asa a zis ca si el prindea nu stiu ce minge. Catastrofa de echipa.

Tu esti o catastrofa ca personaj ca, om nu te pot numi intrucat ai lipsa grauntele!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 18:56
Postat de zarqa pe 20 Februarie 2018, 16:55

Cum vă mai place vouă, ăștia de la gsp, să promovați toți pușcăriașii și bătăușii de copii !!!!

E presedintele fcsb .Oficial ,seful staffului. Te pui ?

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 18:55

De ce nu apara el ? Meme? Face dezvaluiri secrete inainte de meci. El e prea tanar ,neexperimentat ,Stancioiu n-a mai aparat de un an de zile. Sa-l bage pe Becali in poarta .Asa a zis ca si el prindea nu stiu ce minge. Catastrofa de echipa.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează