INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Levy face doar cum vrea la Steaua! » Nu ţine cont de sfaturile patronului şi ale managerului

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 01:42

Israelianul e ameninţat cu demiterea în cazul unui eşec, dar continuă să nu ţină cont de sfaturile patronului şi ale managerului: joacă 4-4-2 împotriva dorinţei şefilor


Levy joacă azi primul meci din seria infernală în care l-au aruncat rezultatele proaste şi ameninţările lui Becali. "O singură înfrîngere şi gata, s-a terminat totul!", a anunţat patronul după 0-0 în Regie cu Sportul. Cum procedează israelianul în cea mai rea criză de cînd a preluat-o pe Steaua?

Joacă 4-4-2, modulul cu care şi-a început mandatul şi pe care l-a mai schimbat din cînd în cînd cu sistemul favorit al lui Gigi şi al lui Mihai Stoica, 4-3-3. Inclusiv calificarea în grupă a fost securizată la Sofia cu aşezarea gîndită de MM şi de Becali, dar Ronny şi-a anunţat colaboratorii că are de gînd să renunţe la experiment şi să-şi păstreze principiile, cu riscul de a-şi pierde postul: "Nu am jucători de 4-3-3, mi-e clar asta! Voi juca doar aşa cum îmi permit calităţile fotbaliştilor mei!".

Exceptînd egalul cu ŢSKA (1-1), cel care a asigurat calificarea în faţa bulgarilor, Steaua n-a scos nici un rezultat pozitiv şi n-a făcut nici un joc bun cînd a utilizat tactica "lojei". În alte trei partide a mai jucat 4-3-3: 1-2 la Astra, 1-2 cu Pandurii, la Ploieşti, şi 0-0 cu Schalke, la Cluj.

Costea e victimă
Sistemul favorit al lui Levy nu e şi al lui Florin Costea. Olteanul a eşuat în prima lui partidă în care a fost titular, cu Sănătatea Cluj (4-0) şi a dat vina pe tactica israelianului, care l-a obligat să joace mijlocaş stînga, un post străin pentru el. Ronny n-a ţinut cont de argumentele lui Costea I şi l-a scos din lotul pentru următorul meci, cu Sportul Studenţesc (4-0).

Îi garantează postul lui Bălan
Levy a explicat în momentul în care Steaua l-a luat pe Tiberiu Bălan ce planuri are pentru fostul "student": "El poate juca mijlocaş dreapta, în locul lui Nicoliţă, dar nu e acelaşi gen de fotbalist ca Bănel. Cu Tibi pe dreapta, sînt obligat să am permanent două vîrfuri, unul singur nu e suficient, deci pot să joc doar 4-4-2".

9 meciuri în 4-4-2, 5 victorii
Sistemul 4-4-2 a fost cel mai des folosit de Levy în acest sistem. A pierdut Supercupa în faţa Oţelului cu această aşezare, dar a făcut şi cele mai bune partide: 4-0 cu Mioveni şi 2-0 cu ŢSKA Sofia.

Competiţie Meci

Supercupă 0-1 cu Oţelul
Liga 1 1-1 cu Voinţa Sibiu
Liga 1 4-0 cu Mioveni
Liga 1 2-1 cu U Cluj
Europa League 2-0 cu ŢSKA Sofia
Liga 1 2-0 cu Tg. Mureş
Liga 1 0-3 cu Gaz Metan
Cupa României 4-0 cu Sănătatea
Liga 1 0-0 cu Sportul

Steaua joacă azi în Cipru cu AEK Larnaca, de la ora 20:00, pe Protv, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO

Clasamentul Grupei J
1. Maccabi Haifa 1-0 3p
2. Steaua 0-0 1p
3. Schalke 0-0 1p
4. AEK Larnaca 0-1 0p
S-au jucat: Maccabi Haifa-AEK Larnaca 1-0, Steaua-Schalke 0-0
Etapa de azi: Schalke-Maccabi Haifa, AEK Larnaca-Steua (ambele 20:00)

VEZI, MAI JOS, ECHIPELE PROBABILE PENTRU ACEST MECI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
mike8
mike8  •  29 Septembrie 2011, 16:33

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !??

blaustein
blaustein  •  29 Septembrie 2011, 14:57
Postat de t0ni pe 29 Septembrie 2011, 12:48

ce ziaristi mizerabili si care prin articolele lor nu vor decat raul echipelor si fotbalului romanesc! Ziaristii si moderatorii tv sunt cauza principala a esecului sportului romanesc, pentru ca ne-au servit patronii si cocalarii in loc sa vorbeasca de sport, ne-au servit mahalaua in loc sa vorbeasca de jocurile olimpice, ne-au spus ca Tanase s-o urcat pe mese, Cristia si-o tragea pe webcam si Mutu framanta "aluat" cu fata, ..."ce ceas si-o luat Mutu", patetic! Deci ei sunt cei ce-au incurajat infractorii si neprofesionalismul ca sal poata barfi apoi ca si in acest articol, sunt o rusine si vinovati din 89 pana azi!

SUBSCRIU!

makke
makke  •  29 Septembrie 2011, 14:09

ziaristul lu peste, tu socotesti 0-0 cu schalke ca fiind un rezultat negativ pt steaua ?!?!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează