INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LECH POZNAN - MAN. CITY 3-1

Mancini nu demisionează: "Să mă dea afară dacă vor!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Înfrîngerea ruşinoasă de la Poznan, 1-3 cu Lech în grupele Europa League, a readus în discuţie o posibilă despărţire de managerul Roberto Mancini.

 

Tehnicianul italian susţine însă că el nu va demisiona: "N-am nici un gînd să plec de bună voie. Pentru mine e foarte clar că voi sta pe banca lui City pînă voi fi dat afară".

Mancini a povestit că s-a văzut cu patronul clubului, şeicul Mansour, "de două-trei ori în acest an şi avem o relaţie bună. Inclusiv cu preşedintele Khaldoon Al Mubarak discut foarte des. Dacă se vrea într-adevăr succes, trebuie să mi se dea timp".

City a cumpărat jucători în valoare de 300 de milioane de lire sterline pentru a cuceri campionatul în Anglia şi a pătrunde în Liga Campionilor. Deocamdată, în Premier League a abia pe locul 4.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ffffis
ffffis  •  05 Noiembrie 2010, 12:30

aia nu s-au gandit sa parjoleasca tot in fata lui CITY . Bourceanu a reusit sa ne parjoleasca si cea mai mica speranta.....si atunci de ce tinzi sa joci in vreo liga ?....pt niste salarii pe care nu le merita ?

ervfr
ervfr  •  05 Noiembrie 2010, 12:09

Mancini ar trebui sa plece. Vede singur ca nimeni nu-l sprijina...Dar apropo de City imi amintesc declaratia lui Iancu ca suntem prea mici sa batem o echipa asa mare. Oare polonezilor le-o stat in cap sa bata pe City sau au gandit ca sunt prea mici pentru City si sa dea la o parte:). E greu cu mentalitatea de prea mic pentru un fotbal prea mare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează