INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB

MLADA BOLESLAV - FCSB // Probleme și în play-off! Iulian Cristea va fi suspendat, iar FCSB va avea doar doi fundași centrali apți

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 21:12

Mlada Boleslav și FCSB joacă acum în manșa a doua din turul III din preliminariile Europa League. Dacă se califică, echipa roș-albastră va juca în play-off cu Vitoria Guimaraes.

FCSB va avea însă noi probleme în defensivă. În minutul 28 al partidei cu Mlada Boleslav, fundașul Iulian Cristea a primit cartonașul galben pentru un fault la mijlocul terenului. Astfel, Cristea ajunge la 3 cartonașe galbene și nu va juca în următorul meci din preliminarii.

Precedentele două cartonașe galbene primite de Cristea, 25 de ani, au fost în meciurile cu Alashkert, în turul II al preliminariilor.  

În acest moment, doar Cristea, Marc și Planic sunt fundașii centrali pe care FCSB îi are în loc. Astfel. cel mai probabil, dacă FCSB se califică, Andrei Marc va juca în centrul defensivei, alături de Bogdan Planic. 

Dragoș Nedelcu, Lucian Filip și Marko Momcilovici, care pot juca pe postul de fundaș central sunt accidentați și nu se vor recupera la timp. Pe lista de absenți a celor de la FCSB se mai numără Alexandru Stan, Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Ioan Hora, Harlem Gnohere și Mihai Roman. 

Vezi și:

FOTO Fază controversată în finalul primei reprize! Cehii au cerut penalty după o ezitare a lui Andrei Vlad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
burgman
burgman  •  15 August 2019, 22:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează