INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB

MLADA BOLESLAV - FCSB // Totul sau nimic pentru cehi: „Meciul anului” » Nikolai Komlichenko poate rata duelul: „Vom vedea”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 17:34

FCSB va juca azi, de la ora 20:00, contra cehilor de la Mlada Boleslav, meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul Europa League. În tur, scorul a fost 0-0. Tehnicianul celor de la Mlada, Jozef Weber, recunoaște că se află în fața celui mai important moment din istoria echipei sale, dar și din întreaga sa carieră de antrenor 

  • Mlada Boleslav - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe ProTV.
  • Dacă se califică, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils (Letonia), 9-0 la general.
  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB; 

Nu doar pentru FCSB e meciul de totul sau nimic. Antrenorul Mladei, Jozef Weber, vrea să intre în istoria orașului unde anual se produc milioane de mașini, Skoda, principalul sponsor al echipei. Peste 4.000 de bilete s-au vândut pentru confruntarea din această seară. 

„Nu trebuie să fie nicio euforie după victoria din week-end cu Sparta Praga. Le-am spus clar jucătorilor să ne confruntăm cu o sarcină foarte dificilă, Steaua! Am vorbit toate aceste aspecte chiar luni dimineață atunci când ne-am antrenament împreună. Adversarul nostru are o mare experiență în cupele europene, tocmai de aceea trebuie să fim precauți. 

Este cel mai important meci al anului! Întâlnim un adversar foarte puternic și cu mare renume. Va fi foarte greu, dar vreau ca fanii să fie la fel ca la ultimele meciuri și să-i simțim. Vreau ca publicul să ne împingă spre victorie așa cum au făcut-o până acum, dar mai ales la meciul din campionat cu Sparta”, a declarat antrenorul celor de la Mlada.  

„Trebuie să marcăm și să câștigăm” 

Tehnicianul nu știa ieri seară dacă în partida de azi îl va folosi pe atacantul Nikolai Komlichenko care e cu un picior în Rusia, la un pas să semneze cu Lokomotiv Moscova. În conturile clubului ceh urmând să intre 4 milioane de euro.

„Pentru mine acesta este cel mai important meci al anului. Toți cei din club știm că dacă ne vom califica ar fi o performanță extraordinară pentru echipă. Dacă nu am reuși calificarea nu se va întâmpla nimic grav... Vom merge înainte pe campionat, acolo unde mergem bine. 

Vom vedea dacă Komlichenko va juca. Nu vreau să vorbesc despre un posibil transfer al lui. Îmi știu jucătorii și sunt calm dacă el va pleca. Pentru noi este foarte important ca cei din vestiar să creadă că putem marca și câștiga și fără el. Iar în partida de duminică ați văzut cine a marcat", a comentat Weber. 

„Se vor agăța de orice pentru a se califica” 

Acesta a fost întrebat de cum va aborda partida din această seară cu FCSB. „Știm cu toții că FCSB nu trece prin cea mai bună perioadă. Este important să fim concentrați pe acest meci european. În opinia mea, Tănase, Coman și Vână sunt jucători foarte buni. În unele faze din primul meci au arătat asta. Nu trebuie să ne sperie nimeni, dar avem respect! Cred că vom putea rezista foarte bine 65 de minute, dar trebuie să luptăm așa cum am făcut-o în meciul cu Sparta. 

În fața noastră se vor afla 10 jucători și un portar. Nimic mai mult! Cei de la FCSB au început să ne ia în serios abia după primul meci. Au folosit copiii în meciul lor din campionat! Asta arată că s-au concentrat și-au pus foarte mult accentul pe această partidă. Și se vor agăța de orice pentru a se califica”, a mai spus antrenorul. 

Vezi și: 

Calul sau oaia? Detalii inedite din Cehia: patronul Mladei Boleslav îl concurează pe Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează