INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC COPENHAGA 1-0

N-ai ghete bune, plăteşti biletul la film! :) Amendă blîndă pentru Adi Popa şi Prepeliţă

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 21:18

Adi Popa şi Prepeliţă au uimit Naţional Arena cînd au ieşit împreună, în timpul jocului, ca să-şi schimbe încălţările. Reghecampf i-a certat în timpul meciului, dar îi amendează blînd.

Steliştii şi-au dat seama abia în timpul meciului că nu şi-au ales corect ghetele. Popa şi Prepeliţă au sesizat că alunecă şi au ieşit la margine să-şi schimbe încălţările cu unele cu crampoane adecvate, doar că ei n-au fost atenţi şi au părăsit terenul în acelaşi timp! Pe gazon, jocul continua cu Steaua în opt jucători de cîmp.

Vinovat de încurcătură a fost mai ales Popa. Prepeliţă era deja la margine, dar extrema venită de la Chiajna a părăsit terenul şi l-a şocat pe Reghecampf, care a tras de fotbalişti să se grăbească, disperat că ai lui erau în inferioritate, apoi a şutat de nervi în ghetele pe care jucătorii le abandonaseră. "Cred că Adi Popa a avut un moment de rătăcire, că altfel nu pot să-mi eplic. Poate el n-a observat că Prepe se afla deja în faţa băncii", a comentat la final antrenorul.

"Ei nu scapă, vor plăti pentru ce au făcut!", a hotărît Reghecampf. Penalizarea e totuşi una blîndă, graţie rezultatului bun, 1-0 cu Copenhaga: "Obişnuim să mergem la un film înaintea fiecărui meci. Popa şi Prepeliţă vor plăti din buzunarele lor biletele la filmul pe care-l vom urmări înaintea meciului cu CFR Cluj!".

100 de dolari va scoate din buzunar fiecare jucător pedepsit ca să acopere preţul biletelor pentru tot lotul Stelei

5 a fost nota luată de Prepeliţă în Gazetă în urma prestaţiei din jocul cu Copenhaga. El a fost printre cei mai slabi de pe teren. Popa a luat nota 6

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
7h0r
7h0r  •  06 Octombrie 2012, 12:24

Neatentia se plateste, bine ca in cazul asta a fost cu doar 100 euro pt ei si nu vreun gol primit de la danezi , care nici ei nu cred ca au sesizat ca sunt mai multi pe teren :))

terminatorul2
terminatorul2  •  06 Octombrie 2012, 11:43

Se mai intimplă !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close