INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTAK TRNAVA - STEAUA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Nu i-a interesat Trnava! » Steliştii n-au văzut casete cu meciurile slovacilor de acasă

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 09:27

Steliştii nu au văzut nici un meci jucat de slovaci pe teren propriu. ”Nu ne pot surprinde cu nimic” e sigur Reghecampf


Steaua nu ştie cum joacă Spartak Trnava pe propriul teren, deşi merge în Slovacia obligată să cîştige şi să întoarcă scorul din tur, 0-1. Nimeni din Ghencea n-a văzut-o pe Spartak evoluînd acasă. Rivala roş-albaştrilor a jucat duminică, în aceeaşi zi în care Steaua o spulbera pe U Cluj cu 5-1, şi a pierdut contra lui Slovan Bratislava, 0-1.

În afara duelului direct de pe Naţional Arena, în care slovacii au învins cu 1-0, Reghecampf a mai văzut-o pe trupa lui Karhan în faza precedentă din Europa League, într-o partidă cu Sligo Rovers, dar şi aceea jucată în Irlanda, deci tot cu Spartak evoluînd în deplasare. Atunci a fost egal, 1-1, după ce la Trnava fusese 3-1.

Reghe crede că pentru calificare nu e important să-i urmărească pe slovaci în fieful lor: "Nu au cu ce să ne surprindă, îi cunoaştem suficient de bine". Spartak a schimbat duminică, în faţa lui Slovan, patru jucători faţă de formula pe care a utilizat-o la Bucureşti. N-au mai fost titulari Filipko, Stosicky, Bicak şi Gross.

3 meciuri a jucat Spartak pe teren propriu în acest sezon, în campionat şi în Europa League. Are o victorie, un egal şi o înfrîngere

Ultimul scouter a fost blocat de Gigi
Narcis Răducan se ocupa în sezonul trecut cu urmărirea adversarelor. Dar el şi-a pierdut dreptul de a spiona după 0-5 la Haifa, în Europa League. Becali a fost convins că Răducan a fost responsabil pentru dezastrul cu Maccabi: "Nu i-a zis lui Ilie Stan cît de puternici sînt israelienii". Stan a jucat atunci ultraofensiv, într-o formulă 4-2-4, şi a pierdut ruşinos.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
tigruzzu
tigruzzu  •  08 August 2012, 02:03
Postat de williamfaulkner pe 07 August 2012, 15:04

De unde se vede ca prostia si trufia se mostenesc, de la patron la jucatori, via antrenori. Si, desigur, sa nu-i uitam nici pe suporteri. :))

Nu avem voie! Mare lucru să nu se transmită prostia în sens invers: de la suporteri spre patron!!!

dommon
dommon  •  07 August 2012, 19:19

nu se astepta nimeni sa scoata ceva spartak in meciul de joi, probabil de aia au tratat cu indiferenta meciul...eu daca eram antrenor, nu ma oboseam sa urmaresc meciul lor, m-as fi asteptat sigur la un 3-0 dar na..lasa ca le dam de sa le sara capacele in retur

flo_ax
flo_ax  •  07 August 2012, 15:51

hai bah sa fim seriosi, poti urmari toate casetele din lume, jocul conteaza pana la urma! Te uiti la Barcelona un an de zile si tot degeaba. Iar slovacii astia nu marcau in 10 ani daca nu era un filantrop in poarta,

Vezi toate comentariile (23)
Comentează