INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - STEAUA 2-2

O fostă glorie a Stelei nu a fost foarte încîntată de prestaţia Stelei: "Rezultat bun, dar prestaţie mică!"

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 23:40

Gabi Balint spune că punctul obţinut în Germania e unul foarte mare, însă a desfiinţat jocul Stelei din repriza a doua.

Ca şi Iordănescu, şi Gabi Balint, un alt fost mare fotbalist al Stelei, a criticat modul în care a jucat Steaua în multe momente ale partidei cu Stuttgart. "Am văzut în această seară o echipă, Stuttgart, cu o apărare nu slabă, ci foarte slabă! De mult n-am mai văzut o astfel de defensivă hazlie. Aşa, ca rezultat e bine, dar ca joc am fost mici, mici de tot", a spus Balint la DigiSport, după care a detaliat ce l-a nemulţumit, dar şi ce i-a plăcut.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bile negre de la Balint
1. "Ne-am speriat, ne-am retras inutil, am avut aceeaşi atitudine românească"
2. "Ne-au făcut varză pe partea dreaptă a lor, harakiri ne-au făcut! Pîrvulescu a fost depăşit total, era chiar speriat de minge"
3. "La mijloc n-am mai ţinut de minge, n-am mai pasat, am cedat şi fizic pe final"
4. "Chiricheş a avut ezitări mari de marcaj, care s-au văzut şi s-au simţit pe tabelă, chiar dacă a avut şi intervenţii bune"

Bile albe de la Balint
1. "Tătăruşanu mi-a plăcut, a fost sigur, a avut intervenţii grele, a salvat echipa"
2. "Adi Popa şi Chipciu au fost alţi doi jucători care s-au ridicat la nivelul unui astfel de meci"
3. "Bourceanu e un fotbalist care nu poate să joace prost. El joacă simplu, a stat bine pe picioare, a recuperat multe baloane, n-a pierdut mingi. Bravo lui!"

Concluzia lui Balint
"Mie mi-a plăcut Steaua în acest început de sezon, avea un joc consistent şi e pe un drum bun. La Stuttgart a fost silită să nu mai poată să-şi facă jocul, plus că poate a contat şi că n-a avut pe teren cîţiva jucători importanţi"

"Puteam să cîştigăm, dar puteam să şi pierdem. Rezultatul de 2-2 e cel corect. Ştiam că va fi un forcing de final, mai ales după ce schimbări a făcut Labbadia, dar am rezistat. Dacă batem Copenhaga, luăm o opţiune serioasă la calificare în primăvară" (Laurenţiu Reghecampf)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
martzic
martzic  •  21 Septembrie 2012, 17:01

Majoritatea antrenorilor care analizeaza evolutia altor echipe vad corect greselile care se fac, dar cind ei sunt antrenorii unei echipe practica acelasi antijoc pe care ei il depling. Care-i buba?

kily
kily  •  21 Septembrie 2012, 15:40
Postat de werdy pe 21 Septembrie 2012, 14:25

Singurul fotbalist esre Chipciu , restul sunt practicanti ai fotbalului Pentru nivel european , rusescu , popa si mai ales nicolici sunt niste caraghiosi care nu si-ar gasi loc la nici o echipa vestica In general , steaua este o echipa mult unflata de presa aservita { nu gratis } de presa

chipciu va fi fotbalist cand va face ambele faze si cand varespecta indicatiile antrenorului, chiar daca ele nu'i convin... el nu este mutu, sau hagi sa joace numai faza ofensiva! este un bezmetic pe teren, ca si in afara lui...

mamaya
mamaya  •  21 Septembrie 2012, 15:16

nemtii erau de batut...dar nu de catre steaua...rezultatul e bun si o sa se califice fiindca grupa e destul de usoara...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează