INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PACOS FERREIRA - PANDURII, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE PROTV, DIGI 1, DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Pacos Ferreira - Pandurii e liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 22:05! Cum au prefaţat meciul oltenii + Echipe probabile

Erico și ceilalți fundași ai oltenilor trebuie să păzească pe rapidizii atacanți portughezi, care au ajuns în Europa League după ce au pierdut play-off-ul Champions
Erico și ceilalți fundași ai oltenilor trebuie să păzească pe rapidizii atacanți portughezi, care au ajuns în Europa League după ce au pierdut play-off-ul Champions

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 octombrie 2013 16:25

Pustai speră să cîştige diseară în Portugalia şi să prindă poziţia secundă în grupă, deşi recunoaşte că obiectivul e unul cel puţin îndrăzneţ.

Tehnicianul gorjenilor se află pe aceeaşi lungime de undă cu preşedintele CA, Marin Condescu, care îşi propune locul secund şi calificarea în primăvara europeană!

"E posibil să terminăm pe doi pentru că s-a disputat doar o etapă şi ne-am prezentat onorabil. Meciul cu Pacos e doar al doilea din grupă şi se poate întîmpla orice. Totuşi, trebuie să fim realişti şi să ne propunem, în primul rînd, să facem cît mai multe puncte. Dacă ne vom şi califica, va fi o bucurie imensă. Pacos e într-o revenire de formă. Noi am arătat destul de bine în toate partidele din deplasare din Europa League şi asta ne dă încredere", a declarat Cristi Pustai.

"Profesorul" are o singură problemă de lot, atacantul Matulevicius: "Din păcate, iar jucăm fără vîrf. Sper ca Deividas să se facă bine cît mai repede, dar dacă mai e chemat la «naţionala» Lituaniei, nu ştiu cît de sănătos se va întoarce de acolo. Încă sper că îl voi putea folosi cu Pacos, măcar o repriză".

"Avem o şansă mare cu Pacos, chiar dacă în campionat au început să-şi revină. Sperăm să nu lege victoriile cu noi" (Alin Buleică, mijlocaş Pandurii)

"Pe hîrtie, Dnepr şi Fiorentina par favoritele grupei, dar noi ne vom juca şansa. Şi în play-off am pierdut acasă şi ne-am calificat în deplasare. Sper să repetăm isprava şi cu Pacos" ( Paul Anton, mijlocaş Pandurii)

"Pandurii e o echipă cinică şi periculoasă, a demonstrat-o cu Braga. În nici un caz nu va fi un meci uşor" (Costinha, antrenor Pacos)

3,35 e cota oferită de Casa Pariurilor pentru un succes al Pandurilor diseară. Favorită e Pacos, cotă 2,15

6,50 e cota oferită de Casa Pariurilor pentru cele mai probabile scoruri, 1-0 şi 1-1

589437-pacos-pandurii.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
monere1980
monere1980  •  03 Octombrie 2013, 18:21

tinand cont ca pandurii este o echipa relativ noua pe plan fotbalistic si mai ales in europa, calificarea in grupe, dupa ce au trecut prin chinurile facerii (3 tururi preliminare) este o reusita in sine. Chiar daca pierd toate mecirule din grupa nu am ce sa le reprosez ptr ca nu e usor sa tii pasul cu granzii fotbalului cand nu ai pic de experienta si/sau campionat intern puternic in care sa te calesti. Deci, felicitari pandurilor ptr ce au reust. Chiar de-or pierde toate meciurile din grupa cat timp joaca frumos si incearca sa puna probleme celorlalti toata stima ptr ei.

tiger91rom
tiger91rom  •  03 Octombrie 2013, 17:49
Postat de plesan pe 03 Octombrie 2013, 16:50

Si voi Cheferisti cand ati intrat prima data in grupele UCL pe spatele cui ati intrat ma ? Steaua si Rapidu au adus atuncea punctele ca voi sa jucati de 2 ori in Liga,nesimtitule,invidiosule >:P HEHE PANDURII

Pai da ma da ei au facut puncte de fiecare data cand au fost...

gymsy
gymsy  •  03 Octombrie 2013, 17:44

Optimişti băieţii ăştia. Dar, oare chiar aşa a zis Cristi?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează