INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANGLIA

Portsmouth depune cerere la UEFA să primeasca licenta pentru Europa League

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Din punct de vedere sportiv, prin calificarea în finala Cupei Angliei, Portsmouth şi-a asigurat prezenţa la toamnă în Europa League în condiţiile în care cealaltă finalistă, Chelsea, va merge în Liga Campionilor.

 

Problema e însă alta. Din cauza situaţiei financiare precare, clubul a fost pus sub administraţie şi s-ar putea să nu primească licenţă de participare în competiţiile europene intercluburi. Este exact ceea ce vrea să evite adminstratorul grupării, Andrew Andronikou, care a anunţat că va face apel la UEFA pentru ca echipa să primească licenţă de participare. 

Portsmouth e deja retrogradată din Premier League, după ce-a fost şi depunctată cu 9 puncte de federaţie din cauza datoriilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  19 Aprilie 2010, 00:42
Postat de pe 12 Aprilie 2010, 15:30

As vrea sa castige la anul europa league din a 2-a liga engleza:))

bai fratilor, acum vreo 10 ani, nimes o echipa din liga a treia franceza juca in cupa cupelor...asa ca ciocu mic

 •  12 Aprilie 2010, 16:13
Postat de pe 12 Aprilie 2010, 15:42

acum cativa ani daca mi aduc bine aminte, fosta echipa a lui reghecampf, alemannia achen a jucat in uefa si a ajuns pana optimi sau sferturi cv de genu asta. deci se poate

In anii '80 Atalanta Bergamo a jucat semifinalele Cupei Cupelor,atunci fiind in serie B,iar in anii '70 si o echipa din Romania,din divizia B,a jucat un tur in Cupa Cupelor.

 •  12 Aprilie 2010, 16:01

daca portsmouth primeste licenta e o tragedie pt liverpool, care nu va juca nici macar in europa league anul viitor, pt ca nu le mai poate ajunge pe man city si tottenham, iar villa e automat calificata din cupa ligii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează