INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA, MÎINE, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Presa vecină scrie că ŢSKA şi Steaua s-ar fi înţeles să cîştige bani din pariuri » Bulgarii cred că e aranjat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 02:05

Demonstraţia ziariştilor se bazează tocmai pe legătura pe care Giovanni o avea cu ambele cluburi, şi care nu mai e de actualitate, din cauza conflictului cu Gigi.


" Steaua şi ŢSKA s-ar putea înţelege asupra rezultatului meciului direct, pentru mafia pariurilor, care ar miza pînă la 240 de milioane de euro la case din Asia", au scris ziariştii bulgari. Publicaţia "7 zile sport", care a lansat informaţia, susţine că aranjamentul ar fi făcut în baza relaţiei pe care Giovanni Becali o are cu ambele grupări, adică e vărul lui Gigi şi prieten foarte bun cu patronul lui ŢSKA. Cum patronul Stelei şi Ioan Becali au stricat iar relaţia, argumentul presei nu mai e puternic.

Au mai fost bănuiţi
Un jurnalist bulgar a explicat ieri că formaţia la care e legitimat acum Zicu a mai fost suspectată în trecut de blaturi pentru cîştiguri la pariuri şi că asta amplifică bănuielile jurnaliştilor şi ale suporterilor de la Sud de Dunăre: "A existat o partidă cu Minior Pernik, din campionatul intern, jucată acum doi ani, despre care s-a spus că a avut un rezultat dinainte stabilit. Dar clubul n-a fost niciodată sancţionat oficial pentru asta". Acel joc, disputat la Sofia, s-a încheiat cu victoria "Stelei Bulgariei", 4-2.

Ce cote există pentru meciul Steaua-ŢSKA:
victoria Stelei: 1,8
meci egal: 3,2
victoria lui ŢSKA: 4
minimum 5 goluri marcate: 7,5
scor exact 4-2: 70
conduce ŢSKA la pauză/cîştigă Steaua la final: 21

Cotele acordate de casele de pariuri nu au suferit modificări importante ieri, după ce presa din Bulgaria a publicat speculaţia privind un posibil aranjament la meciul de la Cluj. Nici agenţiile asiatice nu au schimbat cotele.

CITESTE AICI TEXTUL INTEGRAL SCRIS DE JURNALISTII BULGARI

 

VEZI AICI CUM A RASPUNS GIGI BECALI ACUZATIILOR DIN BULGARIA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
soviet.assault2
soviet.assault2  •  17 August 2011, 10:19

Si noi cu cine votam....pardon, pariem?

lukasoil3
lukasoil3  •  17 August 2011, 10:13

daca se paria sume imense pe un meci, acel meci era blocat la casele de pariuri, daca se pariau sume mari, cotele scadeau semnificativ la evenimentul respectiv....cum cotele au ramas la fel rezulta ca ieri si azi a-ti mancat rahat cu povestea asta...cum faceti de obicei

vladutz13
vladutz13  •  17 August 2011, 01:47

Ce ziaristi spun asta???? de la ziare gen Can-Can, Fanatik si Libertatea?? Wow ce stire!!! Sa fim seriosi... toate aranjamentele cu pariuri cunoscute au venit din spatiul iugoslav (NU DIN BALCANI IN GENERAL!!!) ..... ce-si fac oamenii cu mana lor.... sa te acuzi singur, STUPID!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează