INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV EINDHOVEN, MÎINE, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Lucescu pregăteşte zidul defensiv cu PSV » Baricada vişinie

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 22:57

Răzvan pregăteşte o defensivă de fier împotriva olandezilor, intenţionînd să mizeze în linia mediană pe trei închizători: Alexa, Grigore şi Burcă


Cele 15 goluri marcate de PSV în ultimele două partide l-au pus în gardă pe Răzvan Lucescu, iar tehnicianul giuleştean vrea să-şi ia măsuri pentru a-i bloca pe olandezi. În aceste condiţii, tehnicianul se gîndeşte serios să meargă pe mîna unui mijloc defensiv, încercînd astfel să-şi betoneze apărarea. Astfel, linia mediană ar putea fi formată din trei închizători: Dan Alexa, Nicolae Grigore şi Ovidiu Burcă. Ultimul a fost folosit pe acest post în partida cu CFR (1-1), iar la finalul meciului tehnicianul s-a declarat mulţumit de evoluţia sa.

Urcă Herea
Aşadar, faţă de partida cu CFR, vor dispărea din primul unsprezece Filipe Teixeira şi Iulian Apostol. Ultimul s-a ales atunci cu capul spart şi a părăsit terenul accidentat, dar e apt de joc pentru meciul de diseară. În situaţia aceasta, dilema lui Răzvan o reprezintă postul pe care-l va folosi pe Ovidiu Herea, unul dintre cei mai în formă rapidişti. El ar putea fi trimis pe postul de extremă stînga, în locul suspendatului Romeo Surdu.

Un alt semn de întrebare al fostului selecţioner îl reprezintă vîrful de atac, unde are de ales între forţa lui Cassio şi experienţa lui Pancu.


"Trebuie să fim prudenţi ca să ne calificăm în primăvara europeană. Orice punct e important pentru noi"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
paulx
paulx  •  28 Septembrie 2011, 18:05

Daca joaca cum scrie aici pe site, nu e de gluma. sper sa nu il vad pe burca in teren, dar apoi la mijloc, ce drq sa inchida ala? usa la vestiar pe interior, poate, nici pe banka sa nu fie, cine la adus pe asta si pe surdu la Rapid nu stiu, cu ce scop, daca luam bataie macar sa luam cu panku in teren si cu frunte sus, nu cu papagali ca astaia 2 sau inganfatul ala de apostol

muita.mioarelor
muita.mioarelor  •  28 Septembrie 2011, 14:11
Postat de superlativizat pe 28 Septembrie 2011, 11:26

daca il baga pe Pancu titular normal ca nu atacam....evident, nu avem cu cine Pancu are 2 viteze incet si foarte incet... Burca e bun..dar nu la rapid la faureni.. o sa avem 2 ocazii tot meciul iar aia vreo 20 si daca scoatem un egal sar tot pe comann ca e cel mai bun:)))))))

ba tu nu esti sanatos poi lai prefera pe CASIO CARE E 0 la absolut toate capitolele>?

muita.mioarelor
muita.mioarelor  •  28 Septembrie 2011, 14:13
Postat de criticu99 pe 28 Septembrie 2011, 09:59

va pricepeti voi la fotbal cum ma pricep eu la balet; bai creiere de gaina, psv a fost intotdeaua una din cele mai ofensive echipe din olanda(dak nu chiar cea mai ofensiva); si asta din cauza spatiilor imense din aparare; si anu asta au marcat 23 de goluri in 7 partide; anu trecut le-a dat 10-0 celor de la feyenoord!!! dak iesi la atac asa cum vreti voi o sa avem una din cele mai negre partide; tb sa fim precauti si sa nu le lasam spatii de a pasa cum vor ei; stie f bn razvan ce are de facut; si stati linistiti ca n-o sa vedeti rapidul cu curul in poarta pe teren propriu; cu aceasta tactica o sa fie multi mai atenti la atacurile adverse; ganditi putin inainte sa comentati; bv razvane. FZR!!!

dak o sa fie formula asta cu burca , alexa si grigore la mijlok, asta inseamna, sa stam cu fundu in poarta tot meciul si sa bubuim toate mingile recuperate inapoi la ei,(poi tu lai vedea pe burca sau pe grigore sa plece cu mingea la picior, sau sa incerce vreo actiune spre poarta adversa?)

Vezi toate comentariile (35)
Comentează