INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AUSTRIA VIENA, JOI, 20:00, DOLCE1, GSP.RO

Romario pentru Șumi » Astra l-a luat pe Kortzorg, dar nu îl poate folosi în Europa League

Kortzorg dă cel mai bun randament ca extremă stângă, dar poate juca și pe dreapta
Kortzorg dă cel mai bun randament ca extremă stângă, dar poate juca și pe dreapta

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 00:00

Giurgiuvenii l-au transferat pe Kortzorg, însă olandezul nu va evolua în Europa League, lista UEFA fiind deja închisă.

Campionii au dorit să acopere golul lăsat de plecările lui William de Amorim și Boldrin la Steaua și l-au adus pe Romario Kortzorg.

Olandezul de 27 de ani a fost transferat în Liga 1 de ASA în vara lui 2015, iar din iarnă și până în vară a evoluat la Dinamo. Mijlocașul ofensiv semnase cu trupa din Ștefan cel Mare pe jumătate de sezon, iar oferta de prelungire a fost sub cererile fotbalistului cu origini în Surinam și astfel a rămas liber de contract.

Până ieri, Romario nu își găsise angajament, însă fiind liber a putut semna cu Astra și după expirarea perioadei de transferuri. El va putea evolua doar în campionat pentru giurgiuveni până în iarnă, deoarece data limită pentru trimiterea loturilor de Europa League a expirat. Dacă formația lui Șumudică va ajunge în primăvara continentală, atunci Kortzorg va putea fi folosit și în Europa.

Alibec separat

Unul dintre cei mai importanți jucători ai Astrei, Denis Alibec, a avut parte de un tratament special la antrenamentul de ieri al echipei. DolceSport susține că vârful de 25 de ani are probleme la picior după meciul contra Stelei, iar astăzi va vedea dacă va putea evolua împotriva celor de la Austria Viena.

Bilete între 30 și 60 de lei

Astralii nu vor putea evolua joi seară, cu Austria Viena, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, după ce gazonul a fost recent reînsămânțat. Partida cu Austria Viena se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Național Arena. Prețul biletelor pentru primul meci din grupele Europa League este de 30 de lei pentru tribuna 2 și de 60 de lei pentru tribuna 1.

Bookmakerii în dubii

Meciul dintre Astra și Austria Viena, de joi, se anunță foarte echilibrat! Cel puțin asta ne spun specialiștii în pariuri. Casele unde se poate paria nu s-au hotărît în privința echipei cu șanse mai mari de a se impune, ambele formații fiind creditate cu cote de aproximativ 2,65. Un rezultat de egalitate e cotat cu 3,30.

"De ce n-am continuat la Dinamo? Întrebați-l pe Negoiță! Una am vorbit, alta mi s-a propus"
Romario Kortzorg

23de meciuri și 1 gol are Romario în Liga 1

1trofeu are Kortzorg în carieră: Supercupa României cu ASA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
travka
travka  •  14 Septembrie 2016, 10:01

intrebati-l pe negoita de ce am plecat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează