INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ronni Levy: "Nu sîntem sută la sută din capacitate!"

Levy a afişat la conferinţa de presă o mină preocupată
Levy a afişat la conferinţa de presă o mină preocupată

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 22:18

Levy recunoaşte că mai are de muncă pînă va aduce Steaua în formă maximă, dar promite că elevii săi se vor bate pentru calificare.

Cu o mină preocupată, fără nici măcar a schiţa un zîmbet, într-un contrast evident cu buna dispoziţie a elevului său, Alex Bourceanu. Aşa a apărut aseară Ronny Levy la Cluj, în preziua meciului cu bulgarii de la ŢSKA. "Nu vă aşteptaţi ca acum să spun că echipa e pregătită sută la sută după ce în urmă cu trei zile vă spuneam că ne aflam la doar 60 la sută. Cert e că vom face tot ce depinde de noi ca să ne calificăm în grupe. Ne trebuie timp pentru a pune la punct relaţiile de joc, ne antrenăm zilnic pentru asta, dar sper că vom fi pregătiţi din toate punctele de vedere la startul meciului", a spus Levy.

Tehnicianul a atenţionat asupra pericolului ŢSKA. "Cred că bulgarii au o echipă de calitate, mai ales în atac. E doar primul meci, ne doream să jucăm la Bucureşti, în faţa suporterilor noştri, dar asta e situaţia. Oricum, sînt convins că vom avea un stadion plin şi sper să obţinem un rezultat bun", a spus tehnicianul Stelei.

"Zicu a fost golgeterul României, e un jucător de calitate, dar bulgarii au şi alţi jucători în atac la fel de periculoşi. Trebuie să fim atenţi la toţi" (Ronny Levy, antrenor Steaua)

"Zicu e imprevizibil şi ştiu asta din propria experienţă. Face tot ce-i trece prin cap cu mingea, de aia cred că e greu să-l anihilezi" (Alex Bourceanu, mijlocaş Steaua)

"Lăsaţi tragediile deoparte, de astea vorbim cînd mor oameni. Sper să nu umbrim începutul de sezon cu un egal sau o înfrîngere" (Alex Bourceanu, mijlocaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
nicco
nicco  •  18 August 2011, 10:38

Asa a glasuit Levy (care vorbeste prost romaneste) sau asa arata limba romana pe care o foloseste autorele articolasului?

fcsb_zre_2011
fcsb_zre_2011  •  18 August 2011, 04:28

FORTA STEAUA FOREVER :X

fcsb_zre_2011
fcsb_zre_2011  •  18 August 2011, 04:26

pai cand va fi la capacitate maxima ??? cand te va da becali afaraaa??? :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează