INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MARSEILLE - GALATASARAY 0-0

Sampaoli a explodat după duelul cu Cicâldău și Moruțan din Europa League: „E jenant ce s-a întâmplat! Meciul nu mai trebuia reluat”

Jorge Sampaoli (61 de ani), antrenorul celor de la Marseille, susține că formația lui ar fi trebuit să câștige la „masa verde” meciul cu Galatasaray, din grupele Europa League. Pe teren, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. +4   FOTO
Jorge Sampaoli (61 de ani), antrenorul celor de la Marseille, susține că formația lui ar fi trebuit să câștige la „masa verde” meciul cu Galatasaray, din grupele Europa League. Pe teren, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 20:13 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 20:13

Jorge Sampaoli (61 de ani), antrenorul celor de la Marseille, susține că formația lui ar fi trebuit să câștige la „masa verde” meciul cu Galatasaray, din grupele Europa League. Pe teren, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. 

În minutul 38 al partidei de pe Stade Velodrome, ultrașii turci au aruncat torțe spre sectorul fanilor lui Marseille. Mai multe obiecte pirotehnice au ajuns și în parcarea stadionului. Jocul a fost întrerupt timp de 8 minute, pentru a permite intervenția pompierilor și a jandarmilor. Temperamentalul Jorge Sampaoli a răbufnit în timpul unei conferințe de presă. Crede că arbitrul ar fi trebuit să oprească definitiv meciul.

Sampaoli, răbufnire după Marseille - Galatasaray: „A fost jenant!”

„Ce s-a întâmplat ieri a fost jenant. Sancțiuni exemplare ar trebui dictate împotriva unor asemenea gesturi. Meciul ar fi trebuit oprit și nu ar fi trebuit să mai continue. Altfel nu putem opri violențele din tribune. Vrem să devină o obișnuință? Dacă nu, ar trebui să luăm măsuri drastice. Familiile trebuie să asiste la meciuri în siguranță”, a spus Sampaoli, într-o conferință de presă. 

Cum s-au descurcat Cicâldău și Moruțan în Marseille - Galatasaray

Alexandru Cicâldău a fost integralist în remiza dintre Marseille și Galatasaray, iar Olimpiu Moruțan a evoluat 72 de minute. Cei doi au fost lăudați de presa din Franța.

Un pic cam fragil în dueluri, a avut nevoie deseori de ajutorul partenerului său din linia de mijloc, Akturkoglu, care i-a compensat lipsurile. A avut un șut frumos, fără precizie însă, în minutul 34. Presat de linia mediană a lui Marseille, el nu a contat cu adevărat pe plan ofensiv, dar a arătat o frumoasă rigoare tactică în defensivă
- Publicația franceză Foot Mercato, despre Alexandru Cicâldău

S-a remarcat repede pe partea dreaptă, dar și-a irosit tehnica în intențiile ofensive. A avut și el de suferit din cauza impactului fizic al mijlocașilor lui Marseille. În ciuda nerealizărilor, finețea sa tehnică este notabilă. Acest lucru s-a văzut mai ales la începutul celei de-a doua reprize, chiar dacă a încercat în zadar să-și întreacă adversarul direct, Peres
- Publicația franceză Foot Mercato, despre Olimpiu Moruțan

Citește și alte știri din fotbalul european:

Răzvan Lucescu așteaptă altceva de la Mitriță: „M-a dezamăgit cu Slovan”

„A fost la fel de periculos ca de obicei” » Ce notă i-au dat scoțienii lui Ianis Hagi, după înfrângerea lui Rangers cu Sparta Praga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
injunghiatu
injunghiatu  •  01 Octombrie 2021, 22:06

La ce suporteri are Marseille, daca la fiecare meci cu torte aruncate in teren s-ar da 3-0, astia ar ajunge la retrogradare! Vorbeste si el sa nu taca!

boerbist
boerbist  •  01 Octombrie 2021, 22:01

Jenant e sa te legi de chestia asta, cand tu joci acasa, cu stadionul plin si ai pretentii de mare echipa. De ce nu le-ati dat 3? Terim chiar e antrenor pe langa scurtul asta nevricos.

bazinga
bazinga  •  01 Octombrie 2021, 21:18

O mizerie...ca toata lumea de azi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close