INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  POLI TIMIŞOARA - MANCHESTER CITY, JOI, 21:45, LIVETEXT PE GSP.RO

Sfatul celor de la Manchester City pentru fanii care vin la Timişoara: "Aveţi grijă la scări!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Fanii lui Manchester City au fost informaţi de către club să fie atenţi la scările abrupte de pe "Dan Păltinişanu".

Fanii lui Manchester City ce vor face deplasarea joi, 19 august, în România ştiu la ce să se aştepte cînd vor ajunge la Timişoara. Oficialii englezi au postat pe site-ul clubului mai multe recomandări pentru suporteri: "Facilităţile în interiorul stadionului sînt limitate şi nu se permite accesul cu băuturi achiziţionate în afara arenei. Aveţi grijă la intrarea şi la ieşirea din stadion pentru că scările sînt foarte abrupte şi neegale, fără balustrade".

În schimb, oraşul este prezentat ca unul prietenos şi sigur: "Este un oraş universitar, aşa că e plin de viaţă noaptea. Este recomandat să nu fie frecventate parcurile întunecate şi zonele periferice pe timp de noapte, cu toate că este un oraş sigur". Fanii au mai aflat că Timişoara este oraşul în care, în 1904, s-a născut Johnny Weissmuller, cunoscutul actor ce a interpretat rolul lui Tarzan. Britanicii au punctat şi faptul că pe străzile Timişoarei a început în decembrie 1989 revoluţia ce a dus la îndepărtarea din România a regimului comunist şi că oraşul de pe Bega a fost primul cu iluminat stradal din Europa.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
ill7ven
ill7ven  •  16 August 2010, 19:00

Abia astept sa ii vad pe cei de la City live, o sa fie greu, daca mipipipi au dat 3 goluri, nu vreau sa ma gandesc... :

shantajj4me
shantajj4me  •  13 August 2010, 11:16

Reality clubul are contract cu o anumita firma, e vorba de management, iar spectatori nu au voie cu sticla de apa, suc, si alte bauturi nealcoolice deoarece pot fi aruncate pe stadion, daca am fi si noi englezi am putea sa mai vorbim pana atunci cumparam coca-cola si fanta, daca mai e aceasi firma ca de cand nu am mai cumparat de pe stadion bautura...

reality
reality  •  13 August 2010, 07:47

englezii sunt corecti, puncteaza exact plusurile si minusurile. Si au marele merit sa sublinieze corect inclusiv puncte din istoria orasului. Iar faptul ca nu este voie cu bauturi dinafara stadionului, ceea ce mie mi s-a parut un abuz dintotdeuna, este UN ABUZ. Daca eu vreau sa beau apa minerala de la o anumita firma, sau bere de la o anumita firma ma obliga legea sa beau ceea ce mi se aduce pe stadion? Este unul dintre motivele pentru care vin putini spectatori.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează