INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC COPENHAGA - ATLETICO MADRID 1-4

VIDEO Coregrafia săptămânii vine din Danemarca » "Copenhagen by night", luminată de sute de torțe

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 14:14

Copenhaga a pierdut manșa tur a șaisprezecimilor de finală din Europa League, scor 1-4 cu Atletico Madrid, însă fanii danezi au câștigat categoric lupta din tribune.

Arena Parken "a luat foc" la ieșirea fotbaliștilor de la vestiare. Sute de torțe și de fumigene le-au deschis calea, scoțând în evidență un banner uriaș, în două părți: "Nothing beats the light of / Copenhagen by night".

Noaptea chiar începuse ideal în Copenhaga. Proaspăt revenit în Danemarca după periplul în Olanda și Anglia, Viktor Fischer a deschis scorul în minutul 15. Trupa lui Simeone a reacționat rapid. Saul în minutul 21 și Gameiro în minutul 37 au stabilit scorul pauzei, 2-1 în favoarea madrilenilor. Partea secundă a aparținut în întregime lui Atletico, care a mai înscris două goluri, prin Griezmann în minutul 71 și Vitolo în minutul 76. VEZI AICI VIDEO DE LA MECI! 

imagini cu coregrafia:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  16 Februarie 2018, 17:40

Nu le aratati asta fcsbistilor, ei n-au avut niciodata galerie, doar un cioban si o turma!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează