INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA 1-1

VIDEO Eliminare în loc de penalty! » Tănase a fost nevoit să părăsească terenul după o fază foarte controversată

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 22:23

Tănase a primit al doilea galben pentru simulare la o fază în care trebuia să se dicteze lovitură de la 11 metri.

Steliştii au primit o lovitură grea în minutul 48, cînt turcul Huseyin Gocek l-a trimis la vestiar pe Cristi Tănase. Mijlocaşul stelist a primit al doilea avertisment, primul încasîndu-l în minutul 32, şi, implicit, cartonaş roşu pentru că ar fi simulat în careu. Reluările TV au demonstrat că arbitrul s-a înşelat, deşi era foarte bine poziţionat!

Vezi AICI video!

Aflat cu faţa la poartă, la 15 metri, Tănase a dat mingea pe lîngă Kristensen, iar fundaşul danez a pus piciorul pe direcţia lui de alergare. "Dodel" nu l-a evitat, s-a împiedicat şi a căzut la pămînt.

Arbitrul din Turcia ar fi trebuit să acorde lovitură de la 11 metri sau, în cazul în care considera că stelistul a căutat contactul, ar fi putut lăsa jocul să continue, însă în nici un caz nu se impunea cartonaşul galben pentru simulare!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (38)
primo2009
primo2009  •  07 Decembrie 2012, 17:32
Postat de blade_mrn pe 07 Decembrie 2012, 13:41

N-a dat penalty pt ca tanase e atat de prost de nici sa cada nu stie...oricum daca era messi, sau oricine de la o echipa mare din europa, faultat asa se dadea 100% penalty

Daca era un jucator mare de la o echipa mare,nu cred ca simula in halul asta.Dar oricum banuiesc ca si arbitrii isi fac temele inainte de meci si cam stiu de la ce jucator la ce sa se astepte.Ma refer la anumite obiceiuri,gen simulari,atacuri dure,etc...Oricum,din punctul meu de vedere Tanase gandeste putin si prost.Este un jucator bun,pentru o echipa de mijlocul clasamentului.

criticul89
criticul89  •  07 Decembrie 2012, 16:28
Postat de treadstone pe 07 Decembrie 2012, 05:21

Si ce trebuia sa faca Tanase ? Sa se opreasca sau sa-l ocoleasca? Fundasul a comis o imprudenta, a pus piciorul in fata lui Tanase care alerga dupa minge. Fundasul era cu spatele la minge. Din moment ce a fost contact e 11 m cu toata exagerarea lui Tanase, orice alt jucator proceda la fel. Arbitrul are toata acoperirea din lume. Daca era in careul nostru era 11 m. A se vedea meciul Romania-Olanda!!! Calificarea e si ma frumoasa asa dar in Europa suntem mici si vom simti asta si in meciurile care urmeaza.

ai dreptate, nici nu avea cum sa evite contactul tanase ! :))))) tu te auzi ce zici ??? doar daca nu-si lasa piciorul in spate putea lejer sa-l depaseasca !! dar asta e mentalitatea de roman ! intotdeauna sa caute calea cea mai simpla in loc sa arate ca stie cu mingea ! hai ca nu mai are rost sa comentam daca nu sunteti in stare sa fiti obiectivi...

criticul89
criticul89  •  07 Decembrie 2012, 16:26
Postat de andystar pe 07 Decembrie 2012, 05:32

BRAVO REGHE SI STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMPREUNA SPRE 24 SI IN PRIMAVARA ! ALTII DOAR VISEAZA SI SE DESFIINTEAZA ! CRITICULE CRED CA A FOST PENALTY,E CONTACT CLAR ,SE PUTEA DA ! NU POTI COMPARA FAZA ASTA CU AIA CU PENALUL DE SURDU ! ORICUM TANASE E UN JUCATOR MEDIOCRU SI ATATA POATE ,SA CERSEASCA TOT TIMPU,DE ALTFEL TIPIC FOTBALISTULUI ROMAN !!!!

de ce nu poti compara daca din pct de vedere tactic au fost IDENTICE ?? si la surdu a fost contact, cautat de el bineinteles si apoi a simulat ca tolomacul, tanase ! te tin minte pe viitor cand rapidul o sa primeasca un astfel de penalty de 2 lei :)))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează