INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA

VIDEO+FOTO Imagini incredibile pe Arena Națională! Șumudică a izbucnit în lacrimi pe marginea terenului!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +11   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 08 decembrie 2016 21:42

Cu mai puțin de 10 minute înainte de finalul meciului, Victoria Plzen a întors rezultatul cu Austria Viena și a calificat-o pe Astra în primăvara europeană, moment în care Marius Șumudică a izbucnit în lacrimi.  

În timp ce pe Arena Națională scorul era 0-0 între campioana României și AS Roma, cei de la Plzen au revenit de la 0-2 la 3-2 cu un om în minus, rezultat ce o trimite pe Astra în primăvara europeană.

În momentul în care a aflat rezultatul de la Plzen, Șumudică a izbucnit în lacrimi și a început să facă semne disperate de pe margine către jucători, arătându-le scorul din Cehia.

Fluierul de final l-a făcut pe antrenorul Astrei să răsufle ușurat. Mai multe imagini cu el de la final veți găsi în materialul VIDEO de mai jos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
zecs93
zecs93  •  09 Decembrie 2016, 02:07

khal37 a fost potcovit la auzu calificarii in primavara europa league a Astrei !!! Rand000m sa intors la vechile lui pasiuni, si anume de carat magari in sacose, i se zice urgent curier, bakunin inca nu a dat vrun semn, dar si la el sansele sunt mici sa fi supravietuit, se zice ca s-a aruncat in fata ratb-ului la capat !!!

mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2016, 00:14

Datorită lui Becali, Alibec nu va juca în primăvara europeană. Acum se vede stilul de a câștiga al acestui om, dacă nu e în stare să câștige pe teren îți ia jucătorii chiar dacă la el în echipă nu se potrivește nimic, au venit sute de jucători și-au plecat sute. El e liniștit, strică echipele adverse în continuare încercând și-și atingă țelul, câștigarea campionatului. Afară însă, în ultimii ani, a dat greș, nu le poate lua valorile echipelor europene, nu are atâția bani. Dacă tu nu reușești să clădești ceva frumos, dărâmi ce-a construit celălalt ca să nu fie considerat mai priceput decât tine. În seara asta domnule Becali, ai dat greș.

mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2016, 00:01
Postat de dublin2016 pe 08 Decembrie 2016, 22:19

Alooooo!!! Aici se cenzureaza *** si ***?

E un mod al redactorului de a te șicaneza dacă nu-i place ce scrii. Îți pune în ghilimele termeni banali, fără conotații, numai pentru faptul că nu le-ai picat în voie. De exemplu despre Steaua, dacă postezi idei urâte, devin "sensibili" și te taxează imediat. Au și ei simpatiile lor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close