INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - STEAUA 0-0

VIDEO+FOTO » Steaua, fără reacție în fața lui Zurich » Roș-albaștrii n-au învins nici de această dată divizionara secundă, scor 0-0

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor) +27   FOTO
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 16:52

FC Zurich și Steaua au terminat la egalitate în cea de-a 4-a etapă din grupele Europa League, scor 0-0, și roș-albaștrii au tot mai puține șanse de calificare în primăvară.

Vezi meciul liveTEXT

Steaua a început ceva mai bine jocul și în minutul 11 centrarea lui Adi Popa de pe dreapta a ajuns la Golubovici, dar reluarea acestuia cu capul trece pe lângă poarta gazdelor.

Elvețienii au trecut pe lângă gol 10 minute mai târziu, dar Rodriguez șutează defectuos din interiorul careului și balonul trece pe lângă buturile lui Niță. Un minut mai târziu a venit și riposta Stelei. Popa a centrat de pe dreapta, dar William de Amorim a trimis peste poartă singur cu goalkeeper-ul lui Zurich.

Vezi AICI VIDEO cu atmosfera de la meci

Tot în prima parte gazdele au fost nevoite să facă prima schimbare după o jumătate de oră de joc. Voser s-a accidentat și în locul lui a intrat Stettler. În minutul 35, Moke a ratat și el o ocazie mare după ce a șutat de la marginea careului, dar Vanins a reținut mingea.

Cu 5 minute înainte de intrarea la vestiare, Cavusevic putea profita de greșelile în lanț ale apărării steliste, însă șutul său din interiorul careului l-a nimerit pe Niță și divizionara secundă din Elveția a rămas cu 0 în dreptul golurilor.

După revenirea de la cabine, Adi Popa a recuperat o minge din piciorul portarului elvețienilor, însă acesta din urmă a revenit și a reținut mingea care era foarte aproape de gol.

În minutul 68 Steaua a cerut o lovitură de pedeapsă la un contact între Muniru și Sarr, însă centralul a lăsat jocul să continue și partida s-a încheiat cu un scor alb.

În cealaltă partidă din grupa L, Osmanlispor a învins în deplasare Villarreal, scor 2-1, una dintre reușite purtând semnătura lui Raul Rusescu.

aproximativ 100
de români îi încurajează pe steliști la Zurich

Clasament grupa L:

1. Osmanlispor 7p 7-5
2. Villarreal 5p 6-6
3.  FC Zurich 5p 4-4
4. Steaua 3p 2-4

Program grupa L:

24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

 
 

Echipele de start:

Zurich: Vanins - Brunner, Kecojevic, Nef, Voser - Kukeli - Winter, Buff, Sarr, Rodriguez - Cavusevic
Rezerve: Baumann, Chiumiento, Kempter, Kone, Marchesano, Schonbachler, Stettler

Steaua: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru- Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovici
Rezerve: Stăncioiu - Simion, Pintilii, Tudorie, Jakolis, Aganovici, Achim

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (475)
grandetorito
grandetorito  •  03 Noiembrie 2016, 20:27
Postat de zecs93 pe 03 Noiembrie 2016, 20:21

GOOL ASTRA

Pacat ca ne-au egalat prea repede :(

sexilian
sexilian  •  04 Noiembrie 2016, 13:35

Cand te lovesti de meserie daca nu tragi invataminte, ramai putinar......adica unul cu mai putina materie cenusie dar ,pretentios....,clovn in europa.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  04 Noiembrie 2016, 08:41

trebuie sa fii mare nebun sa mai crezi ca bufonii astia de la fcsb care fac romania de rusine se vor califica :))) clasamentul va arata exact cum am spus eu dupa tragerea la sorti..STAN@ BERBECULUI VA MAI CASTIGA MAXIM UN PUNCT; Osmanlispor Villarreal Zurich Steaua

Vezi toate comentariile (475)
Comentează