INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - HAPOEL 1-1

VIDEO şi FOTO Remiză fragilă » Oltenii s-au temut de forţa lui Hapoel şi au obţinut doar un egal, 1-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 10:29

Chiar dacă a deschis scorul rapid prin vedeta Nistor, Pandurii a fost egalată pînă la pauză, apoi a tremurat serios


Gorjenii şi-au luat buletin de Cluj pentru a încerca să ajungă în grupele Europa League, iar trupa lui Cristi Pustai părea că nu resimte schimbarea forţată a domiciliului. Avîntul oltenesc a erupt chiar din debut, după ce Matulevicius a deviat subtil un balon către Nistor, iar vedeta Pandurilor l-a păcălit pe Amos cu un şut amorţit, care a tropăit pînă în poartă (4): 1-0! Un start perfect, de neînchipuit pentru "Profesorul" Pustai, care şi-a biciuit vocal jucătorii să nu cedeze posesia.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

În rol şi-a intrat şi brazilianul Eric, cu o reluare surprinzătoare către buturi, iar Amos a respins cu emoţii (18). Hapoel e buimăcită de tupeul românilor, se precipită la construcţie, dar fundaşii Pandurilor sînt la un pas să irosească fragilul avantaj la acţiunea lui Damari.

Prea multă prudenţă
A fost de-ajuns un fault imprudent al lui Unguruşan în marginea careului mare pentru ca oaspeţii să revină în joc după o lovitură liberă perfectă executată de Sasha (29): 1-1! Tonul aspru al lui Pustai s-a domolit de pe margine, la fel şi jocul elevilor săi. Nimic nu le-a mai ieşit alb-albaştrilor pînă la pauză, Hapoel presînd constant careul unui Stanca aflat într-o seară inspirată.

La reluare, Shechter le-a dat din nou emoţii gorjenilor, care au ripostat instant. Momcilovici şi Eric l-au evidenţiat apoi pe gafeurul Amos cu două reluări spectaculoase (49, 52), iar seria ocaziilor noastre s-a încheiat cu ratarea lui Matulevicius (73), singur cu goalkeeperul advers.

Pandurii nu au mai riscat nimic pe final, preferînd să apere un punct preţios, dar mult prea fragil pentru returul de la Tel Aviv, de peste o săptămînă.


"N-am reuşit să înscriem în nişte momente bune, am luat şi acel gol, dar rămînem în luptă. Hapoel are prima şansă acum. Dacă vrem să mai fim în Europa, trebuie să arătăm ca o echipă europeană. Modelul Astra e de urmat, care s-a calificat la Nicosia, tot după 1-1 acasă"
Cristian Pustai, antrenor Pandurii

"Foarte bun rezultatul. Nu sîntem favoriţi, Pandurii mi-a arătat calitate"
Ran Ben Shimon, antrenor Hapoel

Pustai fără voce
Cristi Pustai a fost extrem de nemulţumit de realizările oamenilor săi din defensivă, răguşind încă din prima repriză. "Profesorul" l-a certat mai întîi pe fundaşul dreapta Unguruşan, pentru că şi-a scăpat adversarul din marcaj, iar apoi pe brazilianul Erico pentru o preluare aiurea. De reproşurile sale nu a scăpat nici măcar vedeta Dan Nistor, care a pierdut două baloane în centrul terenului. "Nu ai voie aşa ceva, Dane! Dă drumul la minge rapid!", i-a strigat Pustai. Nistor a fost contestat şi de fanii gorjeni, care i-au cerut să plece de la echipă.

Nicoară pedepsit
Adus după schimbul cu Claudiu Voiculeţ, cedat la CFR, mijlocaşul Viorel Nicoară a avut o evoluţie palidă cu Hapoel, nereuşind să dea nici măcar o pasă bună în prima jumătate de oră. Pustai a sesizat seara modestă a jucătorului său şi l-a înlocuit rapid cu Alin Buleică. Nicoară a acceptat fără comentarii decizia tehnicianului, fiind consolat de directorul executiv Eugen Pîrvulescu, în momentul schimbării.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 August 2013, 16:46

Bafta in retur!

cfrclujole
cfrclujole  •  03 August 2013, 16:45
Postat de vaalah pe 02 August 2013, 10:45

Nu ai ce face , de 23 de ani dupa lovitura de stat din '89 , tara a fost condusa numai de tradatori pusi de marile forte mondiale . Majoritatea daca-i scuturi in arborele genealogic sunt gen Arpad Zoltan, corcitura de khazar – popor barbar raspândit în Caucaz, pe Volga si pe Don, convertit la mozaism în anul 740, integrat mai apoi ca “evreu” în Ucraina si Polonia, dupa care împins cu ura de catre aceste gazde spre românii din Moldova, ulterior anului 1600 + mongoloizii din Muntii Altai . Asta este patronul lui CeFuRa .

Du-te si te culca!))

vaalah
vaalah  •  02 August 2013, 10:45
Postat de harry_porker pe 02 August 2013, 10:39

hmmm, nu stiam ca au ajuns pana aici astia de la rmgc, oricum vad ca spameaza spoturi publicitare la toate televiziunile, oameni cred ca au bagat zeci de milioane in campaniile de lobby, spagi si alte actiuni de pr, sincer nu cred ca scapam de ei au cheltuit deja prea multi bani pe campaniile astea si nu cred ca se vor lasa pana nu vor pune mana pe rosia montana, trist

Nu ai ce face , de 23 de ani dupa lovitura de stat din '89 , tara a fost condusa numai de tradatori pusi de marile forte mondiale . Majoritatea daca-i scuturi in arborele genealogic sunt gen Arpad Zoltan, corcitura de khazar – popor barbar raspândit în Caucaz, pe Volga si pe Don, convertit la mozaism în anul 740, integrat mai apoi ca “evreu” în Ucraina si Polonia, dupa care împins cu ura de catre aceste gazde spre românii din Moldova, ulterior anului 1600 + mongoloizii din Muntii Altai . Asta este patronul lui CeFuRa .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează