INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  FINALA / ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI 2012, 21:45, ÎN DIRECT PE PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bascii Llorente şi Muniain vor avea un tratament special la Crowne Plaza » Linişte şi multă verdeaţă!

Hotelul Crowne Plaza este singurul de 5 stele în nordul Bucureştiului +3   FOTO
Hotelul Crowne Plaza este singurul de 5 stele în nordul Bucureştiului

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 01:08

Gazeta Sporturilor a văzut cele două hoteluri de cinci stele din Capitală, Crowne Plaza şi Intercontinental, unde vor fi cazaţi jucătorii de la Bilbao şi Atletico de luni pînă joi dimineaţă. De luni, Bucureştiul intră pe ultima sută de metri cu organizarea finalei Europa League. Va fi stare de alertă generală. Hotelurile? Sînt gata deja. Cele două stabilimente unde vor fi cazaţi jucătorii şi staff-ul finalistelor îmbracă haine de sărbătoare. Crowne Plaza se pregăteşte să-i primească pe bascii din Bilbao, în timp ce Intercontinental îi va avea oaspeţi pe madrilenii de la Atletico. Cu doar patru zile înainte ca delegaţiile iberice să ajungă la Bucureşti, Gazeta Sporturilor a mers să vadă condiţiile de lux de care vor beneficia spaniolii pe durata sejurului din Capitală.

Prima oprire a Gazetei a fost la Crowne Plaza, hotelul lui George Copos, patronului Rapidului. Ora de întîlnire, 16:00. Cu cîteva minute întîrziere, Copos a coborît din maşină şi am început turul stabilimentului unde vor fi cazaţi elevii lui Marcelo Bielsa.

Sucuri şi băuturi fine
Singurul hotel de 5 stele situat în zona business din nordul Bucureştiului, Crowne Plaza are în acest moment toate camerele rezervate (164). Cele în care vor sta spaniolii au vedere spre grădina interioară. Şi sînt mari, spaţioase, Llorente şi Muniain ar avea loc şi de un dribling în jurul patului imens, în care portarul Iraizoz ar putea plonja liniştit. Pernele sînt gata să-l primească.

Nu scot băuturile alcoolice din minibar
Vedem întîi o cameră dublă, acolo unde vor locui jucătorii. "Fiecare este dotată cu aer condiţionat şi televizor cu posturi din România, dar şi din străinătate. Există evident şi canale iberice, la care cu siguranţă se vor uita atunci cînd vor fi în cameră. Nu lipseşte minibarul cu sucuri naturale şi apă minerală, dar şi cîteva sticluţe cu băuturi alcoolice. Nu le scoatem", spune proprietarul hotelului.

Napoleon şi detalii organizatorice
George Copos se aşază comod în scaun şi deapănă amintiri. "Cînd am luat hotelul nu era aşa de frumos ca acum, l-am refăcut în totalitate. A fost un haos total, era praf peste tot, dar sînt mîndru de ce-am realizat", spune Copos, frecîndu-şi mîinile de fericire. "Nu-mi pare rău de nici un leu pe care l-am investit aici, mai ales cînd avem oaspeţi de seamă, care sînt mulţumiţi de condiţiile noastre. Pot să vă spun că din atîtea hoteluri pe care le deţin, aici, în Bucureşti, sau la mare şi la munte, acesta în care vor sta cei de la Bilbao este preferatul meu", mai adaugă Copos. "Am spiritul de luptă al lui Napoleon", spune patronul Rapidului ridicîndu-se brusc din fotoliu.

Bielsa a refuzat o cameră de 1.000 de euro!
Înainte să păşim în apartamentul prezidenţial, pe care antrenorul Bielsa l-a refuzat preferînd să doarmă într-o "single", Copos a cerut ca toţi angajaţii hotelului care se vor afla în preajma membrilor delegaţiei din Bilbao să aibă însemnele clubului basc. "Toate fetele să poarte eşarfe, iar băieţii renunţă la cravatele vişinii pentru cele cu emblema clubului Bilbao", a indicat preşedintele Ana Holding. Ajungem în apartamentul prezidenţial cu două camere uriaşe. "Jucătorii vor avea camere duble, iar staff-ul single-uri. Antrenorul a refuzat să stea în altă cameră decît cele ale membrii staffului său, chiar dacă i-am pus la dispoziţie apartamentul prezidenţial. Asta înseamnă o mentalitate de profesionişti!", a precizat Copos.

Dăm o tură la sala de fitness a hotelului, unde jucătorii vor face pregătirea înaintea finalei. "Vreau ca Bilbao să-şi amintească de noi, că le-am purtat noroc! Îmi doresc ca Athletic să cîştige finala, iar după meci să facem o superpetrecere în hotel!", a spus la final Copos. Se pregătea de o nouă întîlnire.

Fitness, tenis şi jacuzzi
Chiar în seara în care vor ajunge la Bucureşti, bascii vor beneficia de o sală de fitness cu aparatură de ultimă generaţie, piscină şi jacuzzi, dar şi un teren de tenis. "Vrem să le oferim toate condiţiile de care dispunem pentru a avea motive de mulţumire în momentul în care vor pleca din Bucureşti", spun angajaţii hotelului.

415 lei echivalentul a 95 de euro pe zi este preţul unei camere single, cît şi duble la hotelul Crowne Plaza

CITEŞTE ŞI:
Falcao şi Arda Turan vor fi deranjaţi de protestele bucureştenilor din Piaţa Universităţii » Claxoane şi trafic aglomerat

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
juliano007
juliano007  •  05 Mai 2012, 11:28

poza cu paturile alea doua parca e facuta la internat

pancone_1923
pancone_1923  •  05 Mai 2012, 10:13

Se freaca Georgica pe maini :))) Bv lui !

had3s89
had3s89  •  05 Mai 2012, 09:23
Postat de theopalas pe 05 Mai 2012, 01:39

Gata ati inceput sa ne stresti cu astia. De parca daca se duceau doua echipe romanesti ii pupa in dos ca noi.... Important e ca stadionul sa fie bine pus la punct, in rest hotelurile nu ma intereseaza, iar Bucurestiul tot oribil este, plin de caini vagabonzi. Asa ca impresie buna nu vom face. Pe stadion cred ca deja sunt cuiburi de sobolani.

mai mananci cartofii cu tot cu coaja ba, saracule?! cand ai vazut prima oara banane ai zis ca-s stiuleti, moldovean inapt!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează