INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Falcao, MVP? » Atletico este considerată favorită la toate pariurile pentru finala de la Bucureşti

Falcao, în zbor spre un nou gol
Falcao, în zbor spre un nou gol

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 21:21

Bascii de la Bilbao, revelaţiile din Europa League, sînt cotaţi cu şansa a doua, în timp ce Falcao, golgeterul lui Atletico, e văzut drept omul finalei.

Bookmakerii au pregătit sute de pariuri pentru finala Europa League de miercuri seară. Goluri marcate din penalty, "dublă" şi victorie, ultimul marcator al partidei sau victorie la penalty-uri. Pe toate acestea şi pe multe altele pot juca împătimiţii pariurilor pînă la ora meciului, apoi se activează opţiunea "live", unde se pot cîştiga din nou sume frumuşele.

Victorie în prelungiri?
Falcao, cîştigător EL cu Porto în 2011, are şansă să plece acasă cu trofeul pentru al doilea an consecutiv. Şi să fie din nou golgeterul competiţiei, acum, cu Atletico. Tot Falcao este preferatul caselor de pariuri, cu cota 4.75, că va deschise scorul pe Naţional Arena, urmat de Llorente (5.50), favorit să înscrie pentru basci.

Chiar dacă fanii aşteaptă o finală cu multe reuşite datorită jocului deschis al celor două echipe, e posibilă şi cealaltă variantă. Ca la pauză scorul să fie egal şi nul. Casele de pariuri văd la interval un 0-0 între cele două echipe, cu o cotă de 6.00, iar scorul cu cota cea mai mică la final este 1-1 (tot 6.00). Asta înseamnă că putem avea prelungiri şi lovituri de departajare. Atletico are cota 9.00 să cîştige în extratime, faţă de Bilbao, cota 10.00.

Fără autogoluri
Casele de pariuri au pus cote şi pentru un eventual autogol sau cine va avea primul penalty în finala Europa League. Şi aici, tot Atletico este favorită! Dacă bascii vor faulta în careu, Atletico are cota 5.00 pentru a primi prima o lovitură de la 11 metri, iar Bilbao 5.75. Există cote şi pentru panalty-uri ratate: 11.00 pentru Atletico şi 17.00 pentru Bilbao. Dacă vorbim despre autogoluri, cota cea mai mică este la varianta "nu vom avea autogoluri", cota 1.05, în schimb pentru "autogol în finală" cota este 17.00.

2.30 este cota pentru victoria lui Atletico după 90 de minute de joc, în timp de Bilbao are cota 2.95

11.00 este cota pentru o victorie la penalty-uri pentru ambele echipe

3.20 este cota pentru ca Falcao să înscrie două goluri şi să aducă victoria lui Atletico

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează