INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

A fost Messi forţat? "Tatăl lui mi-a spus că nu e refăcut complet"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 13:14

Lionel Messi a revenit aseară pe gazon, dar evoluţia sa a fost una modestă. Josep Maria Minguella, fostul agent al fotbalistului, a explicat de ce.

Impresarul a declarat că a avut o discuţie cu tatăl lui Messi înainte de confruntarea cu Bayern Munchen: "Tatăl lui mi-a spus că că nu este refăcut complet, că este prea devreme să joace".

Messi a fost integralist aseară la înfrîngerea 0-4 cu Bayern.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
ricco
ricco  •  25 Aprilie 2013, 07:39

E clar xa Mesi A FOST FORTAT iar Vilanova a facut o greseala IMPARDONABILA pentru ca s-a vazut, Barcelona a evoluat TOT MECIUL in 9 oameni de cimp... MARE GRESEALA, MARE GRESEALA A LUI VILANOVA.

brto
brto  •  24 Aprilie 2013, 19:35

Din pacate Barcelona este dependenta de cel mai mare fotbalist din istoria fotblaului, cu siguranta cu Messi la 100% Barcelona nu ar fi pierdut la mai mult de un gol si ar fi marcat minim de 2 ori, dar asta este, la anul cu 2 fundasi, 1 atacant si un mijlocas Barcelona poate sa castige iar trofeul, Xavi si Puyol sunt deja expirati, trebuie un fundas de calitate matur si unul de pe la 23 24 de ani, iar la mijloc trebuie tot asa un tanar in plina ascensiune tot pe la 23 24. In rest asta este, nu e Dumnezeu, e doar cel mai bun din istorie

sasquatchro
sasquatchro  •  24 Aprilie 2013, 18:27
Postat de redgofcd pe 24 Aprilie 2013, 16:24

Barcelona fara Messi e varza, varza murata, varza murata mucegaita. Fara pitic nu castigau ei nimic din 2008 pana acum. Practic e FC Messi, nu FC Barcelona. Aseara n-a jucat fiindca era accidentat, se vedea si de pe luna. L-au fortat sa joace fiindca le era teama, s-a vazut si in returul cu PSG cat de jalnici sunt fara Messi. Nu are cum sa isi revina intr-o saptamana, Barcelona e pa. Ma bucur enorm ca teoria mea a fost spulberata de o echipa in adevaratul sens al cuvantului, FC Bayern. O echipa ce nu sta in geniul unui jucator ca Barcelona. Hai acum si Dortmund, sa iasa leprele spaniole si sa moara Platini de ciuda ca nu i-a iesit finala mult visata.

Ura ta profunda e depasita doar de varza pe care o ai in "scufita", amice! Deci, in general, coechipierii lui Messi sunt nite jucatori mediocri, nu?! 'Ai da' capu' tau...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează