INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FENERBAHCE - ŞAHTIOR 0-0

A înfruntat UEFA?! Lucescu l-a folosit la Istanbul pe Fred, depistat pozitiv în iunie, la Copa America

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2015 00:00

Antrenorul lui Șahtior a recunoscut, după meci, că ”UEFA ne-a sfătuit ca Fred să nu joace, dar era numai o recomandare verbală. Nici un document oficial”

Luna trecută, la Copa America, brazilianul Fred a fost prins pe roșu la un test antidoping. Depistat pozitiv la hidroclorotiazidă, diuretic agent mascant pentru o substanță anabolizantă. Mijlocașul lui Șahtior riscă o suspendare de lungă durată, dar, înaintea primei manșe a turului 3 preliminar al Ligii de la Istanbul, cu Fenerbahce, nu fusese dezvăluit rezultatul probei B. Și Mircea Lucescu l-a folosit marți seară, deși forul european n-ar fi vrut!

"UEFA ne-a sfătuit ca Fred să nu joace, dar era numai o recomandare verbală. Nici un document oficial", a declarat antrenorul, care a împlinit ieri 70 de ani. "Am discutat cu el și cu întreaga echipă. Cînd vom primi o hotărîre, o vom accepta".

Luce nu dă vina pe Fred. "Doctorul «naționalei» Braziliei ar trebui să fie responsabil. Pentru că nu-mi vine să cred că un băiat care aleargă 13 kilometri pe meci are nevoie de pastile. Și ar fi trist ca un jucător tînăr să fie suspendat".

MESAJE DE ZIUA LUI LUCE

"Lucescu e un mare antrenor, un om cu o inimă imensă, care iubește Șahtior. Iar Șahtior i-a scris numele cu litere de aur în istoria sa"
Rinat Ahmetov, patron Șahtior

"Secretul lui Lucescu? Energia, înțelepciunea, determinarea. Entuziasmul și dorința de a învinge, mereu, oriunde, împotriva oricui! Mister, ești profesorul meu!"
Serghei Palkin, director general Șahtior

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  30 Iulie 2015, 12:55

Am citit ca Fred a fost chemat la nationala Braziliei dupa ce doi jucatori selectionati au devenit indisponibili. Deci, Fred era in vacanta in Brazilia. De ce s-ar dopa un jucator aflat in vacanta?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează