INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM

AJAX - TOTTENHAM // Marea dilemă a lui Ilie Dumitrescu după prima repriză: „N-am înțeles ce a făcut Trippier”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 23:00

Ilie Dumitrescu a tras concluziile primei reprize din semifinala Ligii Campionilor dintre Ajax și Tottenham, scor 2-0 la pauză. Totuși, la final a fost 3-2 pentru englezi, care s-au calificat în finala Ligii Campionilor.

„N-am înțeles marcajul lui Trippier la De Ligt. Ajax a arătat că știe să joace pozițional, e și reactivă. Recuperează la centrul terenului.

La al doilea gol, Trippier a pierdut mingea și olandezii au marcat. A avut și Tottenham două ocazii bune, prin Son și Eriksen”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Trippier nu l-a luat în marcaj pe De Ligt la primul gol, iar la reușita de 2-0 a olandezilor, englezul a pierdut mingea la mijlocul terenului.

În plus, fundașul dreapta al lui Spurs are 1.78 metri înălțime, mult sub stoperul olandez, adversarul direct, care are 1.90 metri.

„Va fi imposibil pentru Tottenham să revină. Dacă marca Son la una dintre acele ocazii, altfel era meciul” Răzvan Raț, la pauza meciului

Deși nimeni nu-i mai dădea șanse lui Tottenham la pauză, englezii au reușit o revenire incredibilă în repriza secundă și s-au calificat în finala Ligii Campionilor datorită hattrick-ului lui Lucas Moura.

Returul dintre Ajax și Tottenham poate fi urmărit AICI!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
bodrin
bodrin  •  09 Mai 2019, 00:09

Poate că pricep și ai noștri, patroni, finanțatori, antrenori, jucători, cum se practică un sport englezesc!

ge0x
ge0x  •  09 Mai 2019, 00:04

Dacă era sa o luam logic Ajax a jucat primul meci acasă pana acum și a pierdut. În deplasare a câștigat tot. Dacă juca primul meci acasă cu Tottenham și lua bătaie cu 3-2 si meciul retur la Tottenham se califica.

tristan
tristan  •  09 Mai 2019, 00:03
Postat de ge0x pe 09 Mai 2019, 00:00

Aici nu e vorba de pricepere. E pur și simplu nemaiîntâlnit asa rasturnare de situație. Și ieri la Liverpool la fel

E vorba sa lupți și sa crezi pana la final

Vezi toate comentariile (6)
Comentează