INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL-BENFICA 0-1

Analiză tăioasă » Portughezii fac praf Oţelul după meciul cu Benfica

Autorul golului din Supercupa cîştigată de Oţelul cu Steaua, Laurenţiu Buş nu a reuşit nimic notabil în meciul cu Benfica
Autorul golului din Supercupa cîştigată de Oţelul cu Steaua, Laurenţiu Buş nu a reuşit nimic notabil în meciul cu Benfica

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 12:21

Presa portugheză consideră că Benfica n-a avut un adversar pe măsură marţi seară. Pentru cotidianul O Jogo, de pildă, Oţelul Galaţi "e o clasă sub Benfica. E clar că n-are valoare pentru o competiţie atît de pretenţioasă cum e Liga Campionilor". Oţelul-Benfica s-a încheiat 0-1.

Cu toate acestea, scrie ziarul citat, "oamenii lui Jorge Jesus s-au chinuit să-şi apropie victoria deşi era evident că au în faţă un adversar fragil, inferior tehnic şi tactic". Portughezii au mai notat că "inofensivi aproape tot meciul", gălăţenii "au crescut un pic în final, cînd Frunză a irosit marea şansă a egalării".

Acelaşi O Jogo a făcut şi o radiografie pe compartimente a formaţiei pregătite de Dorinel Munteanu.

APĂRAREA
Dacă portarul Grahovac a primit notă de trecere, la fel ca şi fundaşul central Costin, "cel mai bun jucător al românilor", lateralii Skubici şi Ljunbinkovici li s-au părut portughezilor "prea permisivi".

MIJLOCUL
O Jogo consideră că linia mediană a campioanei României "n-a opus prea mare rezistenţă" Benficăi. Iar Antal "n-a fost nici pe departe un Poborsky, aşa cum îl vedea antrenorul Jorge Jesus la conferinţa de presă de dinaintea meciului. "Giurgiu, Ibeh, Viglianti şi Buş au luptat, dar fără succes".

ATACUL
Pena, scrie O Jogo, "s-a văzut foarte rar. Abia înlocuitorul său, Punosevaci, le-a pus mai multe probleme fundaşilor centrali Luisao şi Garay".


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  28 Septembrie 2011, 19:42

acum sa vedem daca retrogradeaza Otelul ca a dat mita la arbitri, Nu Timisoara ca nu au platit niste datorii...

mike8
mike8  •  28 Septembrie 2011, 16:42

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !+=

sprinjeanul
sprinjeanul  •  28 Septembrie 2011, 16:33

auzi frate idee pe unu:cfr,steaua dinamo,poli,vaslui,oricare ditre acestea faceau fata in cl mai bine ccca otelul.te cred partial prietene daca scoti din aceasta enumerare pe steaua care se vede ce joaca;adica nimic si pe dinamo care n-au fost in stare sa se califice in el desi le-a fost la indemana.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează