INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

Arla, plin de nervi! » Portarul Stelei s-a luat de Lukasz Szukala la finalul primei reprize

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 02:08

Celălalt ”incert”, portarul Arlauskis, nu a cedat precum Tănase, dar a acumulat mulţi nervi într-o singură repriză şi n-a intrat în vestiar pînă nu şi-a epuizat pe teren reproşurile către Szukala.

Ludogoreţ a ratat înaintea finalului primei părţi o mare ocazie. Steaua a avut noroc să scape fără gol primit, dar şansa bulgarilor tot a generat un efect: l-a scos din sărite pe Arlauskis. Portarul l-a oprit pe Szukala după ce arbitrul Undiano Mallenco a încheiat repriza şi i-a reproşat fundaşului plasamentul din faza de care puteau profita adversarii.

Mai vechi în echipă, polonezul a ascultat spăşit nemulţumirea goalkeeperului abia ajuns în Ghencea şi a căutat să-i explice lui Arla de ce a fost posibil ca un fotbalist al gazdelor să rămînă singur în faţa porţii, la bara a doua.

Vehemenţa portarului i-a alertat şi pe oamenii din staff, care au intervenit ca să stopeze "parlamentările" şi să-i ducă în vestiar pe Arlauskis şi pe Szukala.

Lituanianul întîi l-a dat la o parte pe antrenorul de portari Ştefan Preda, fiindcă mai avea cîteva vorbe pentru coechipierul lui, tot pe un ton răstit. Au continuat drumul spre vestiar cu "Miko" strigînd către stoperul pe care Reghecampf l-a adus la Steaua în urmă cu doi ani.

54 de meciuri are Szukala în Liga 1 în tricoul Stelei. Arlauskis, achiziţionat în vara aceasta, după ce se despărţise de Rubin Kazan, a strîns abia 6 jocuri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  29 August 2014, 14:59

Si-aluat-o in cap si Arla....se cearta cu colegii,in loc sa apere un penalti ca Moti !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează