INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ 1-0

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Iosif Rotariu, mesaj pentru Cosmin Contra: „Dorin Rotariu a fost cel mai bun de pe teren!”

Dorin Rotariu, la națională
Dorin Rotariu, la națională

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 21:59

Dorin Rotariu (23 de ani) a impresionat în meciul dintre Astana și CFR Cluj (1-0), din turul 1 mpreliminar al Ligii Campionilor, iar unchiul său, Iosif Rotariu (56 de ani), îl cere la echipa națională.

Vezi AICI detalii despre meci

Fostul internațional și-a lăudat nepotul și a explicat prestația bună a acestuia în meciul contra campioanei României.

„Dorin a început vârf, pentru că în dreapta joacă Tomasov, un jucător apreciat de antrenor. Dorin se simte cel mai bine acolo, în flancul drept, şi când a fost mutat acolo s-a simţit, a avut şi şuturi la poartă şi câteva acţiuni periculoase. Cred că a fost cel mai bun de pe teren! Oricum, e bine la Astana, joacă meci de meci, cu internaţionali experimentaţi. Dacă o ţine tot aşa, poate îl cheamă şi Contra”, a spus Iosif Rotariu, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește returul de la Cluj, fostul mijlocaș a explicat de ce o vede favorită pe Astana, echipă a cărei prestație nu l-a lăsat indiferent.

„CFR a avut doar două ocazii mari de gol prin Culio şi Omrani, dar în repriza a doua Astana a dominat, a pus presiune constantă. Nu mi-a plăcut reacţia după ce clujenii au încasat gol, tot Astana a pus probleme! Eu cred că Astana păstrează prima şansă la calificare, este o echipă în plin campionat, în timp ce CFR e la început - e adevărat, iau gol greu, dar dau gol la fel de greu.

Nu m-a impresionat nimeni de la CFR, doar Păun pe alocuri. E păcat, ştiu că ei câştigă campionatul cu jucători cu experienţă, dar când joci în Europa îţi trebuie altceva. E nevoie de jucători de viteză, care scot adversarul din joc, care impun ritmul. M-a mirat chiar şi nesiguranţa lui Arlauskis, poate asta a fost provocată de terenul sintetic”, a spus Iosif Rotariu.

Returul se va disputa pe 17 iulie, de la ora 21:00, la Cluj, iar câștigătoarea acestei duble manșe va juca împotriva echipei israeliene Hapoel Tel-Aviv.

VEZI ȘI:

Petrescu și-a lăudat adversarii, după eșecul din preliminariile Ligii Campionilor: „Astana e favorită” » Ce a spus de Rotariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  10 Iulie 2019, 07:29
Postat de spinoza pe 09 Iulie 2019, 22:49

Sindromul Dudelange continuă!

"Sindromul Dudelange" (dacă o exista) ar putea fi, relativ ușor, anulat în returul cu Astana... Ce zici însă de "sindromul abonat la locul doi", care îi dă frisoane crescătorului de fotbaliști Gigi Becali? Vedeți-vă, mai bine, de problemele voastre...

918401791882067
Mihai Coffy  •  10 Iulie 2019, 07:15

Eu țin cu FCSB ( Steaua) ...sper și cred că CFR-ul o să se califice și cu ăștia și cu hapoel... puțină răbdare...hai România

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iulie 2019, 01:38

Rotariu nu are cum sa joace la nationala lui Contra. nu indepineste criteriile: 1 - sa aiba peste 30 de ani si eventual 2 - sa frece banca de rezerve. e Deac acolo care are 35 de ani, nu ai cum sa joci cu Rotariu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează