INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPINIE

Aurelian Botezatu comentează umilința suferită de Guardiola: ”Pep n-a învățat nimic”

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2015 02:00

Întors acasă după 3 ani, Guardiola a sfîrșit în genunchi în fața geniului lui Messi. Același geniu care în 2008-2012 i-a fost alături la intrarea în galeria marilor antrenori ai lumii i-a arătat acum limitele.

Sigur, poți pierde în fața lui Messi. Dar nu așa cum a pierdut Pep miercuri. Nu aruncîndu-te singur în lama cuțitului.

Și mai grav decît greșelile tactice din timpul meciului e faptul că tehnicianul catalan a repetat cea mai mare gafă comisă anul trecut, la semifinala cu Real (0-1, 0-4).

Cu titlul de campion al Germaniei deja în buzunar, Guardiola a decretat: " Bundesliga nu ne mai interesează. Concentrarea e pe Ligă". Exact ca-n primăvara lui 2014!

La Leverkusen a trimis pe teren rezervele, echipa a făcut figurație (0-2), iar el, la final, a constatat mulțumit că "nu s-a mai accidentat nimeni".

Asta în vreme ce Luis Enrique a jucat, în aceeași zi, cu cea mai bună echipă deși o întîlnea pe ultima clasată, Cordoba (8-0)! El a înțeles că înaintea unei mari bătălii în Ligă trebuie să-și țină jucătorii în priză, Pep, nu. Și-a sfîrșit ca sezonul trecut. Bătut măr.

Neuer a ținut-o pe Bayern în joc 77 de minute, apoi a cedat și el. Iar în nici un sfert de oră, Messi și Neymar aproape că au decis și returul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
b_o_g_d_a_n
b_o_g_d_a_n  •  08 Mai 2015, 11:34

"Aurelian Botezatu comenteaza umilinta suferita de Guardiola". Si apoi e citat comentatorul Aurelian Botezatu: "Pep n-a invatat nimic". Cei care ati scris textul asta chiar nu va dati seama cat de penibili sunteti? Chiar nu puteti ceva mai mult decat niste opinii de coltul crasmei scrise cu aerul unor analize aprofundate ?

1111666862193889
Claudiu Maftei  •  08 Mai 2015, 11:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206584657523154
Nicusor Porojan  •  08 Mai 2015, 11:03

Diferenta e ca Bayern e deja campioana in Bundesliga, in timp ce in Spania diferenta fata de Real Madrid a Barcelonei e de 2 puncte. Asadar "Lucho" nu-si permite sa trateze meciurile de campionat mai relaxat. Un pic de gandire nu ar strica inainte de a publica ceva, articolul asta e pur si simplu lipsit de logica si de argumente.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează