INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Becali a exclus doi jucători! Gigi face schimbări și după un rezultat care-l apropie de play-off-ul Champions League

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 00:00

Aganovici și Tudorie l-au "convins" pe Gigi Becali că nu sunt suficient de buni

Rezultatul bun nu l-a oprit pe Gigi Becali. Optimist în privința calificării, "Sparta nu ne bate niciodată la București!", patronul a luat la ochi doi oameni care au început partida de la Praga: "Stanciu n-a avut cu cine să joace. Lui Aganovici și lui Tudorie le e frică de minge. La pauză l-am sunat pe MM și i-am zis că dacă intră Adi Popa îi depășim. De la cehi a fost periculos doar Konate, în rest nu ne-au pus probleme". După apelul lui Gigi, Reghecampf s-a conformat: a ieșit Tudorie și a intrat Adi Popa.

"Fac transferuri, altfel nu se poate!"

Becali a avut și vești bune pentru antrenor, care ar primi întăriri: "Trebuie să cumpăr jucători, că nu se mai poate! La fotbal trebuie oameni curajoși, cu fricoșii nu poți să faci nimic! Sparta Praga e accesibilă, dar noi n-am prea stat în ghete!". Hamroun nu va mai primi vreo șansă, deși Reghe a lăsat să se înțeleagă la Praga că algerianul va reveni în echipă. "E posibil ca săptămâna viitoare să plătească cineva banii pe Hamroun. E adevărat că e nevoie de el în echipă. Cu el și cu Adi Popa titulari am fi câștigat la Praga", a explicat patronul. Gigi ar vrea 3 milioane de euro în schimbul africanului. Un club din Qatar a propus 2,5 milioane de dolari, cea mai recentă ofertă pentru mijlocașul pe care Steaua l-a adus gratis în vara trecută de la Oțelul.

Un singur fotbalist rămâne netransferabil: "Uitați de transferul lui Stanciu la Anderlecht! Dacă-l mai dau și pe el, puteți să uitați de Steaua pentru trei, patru ani! Ar însemna să nu mai avem nicio șansă în Europa".

"Vreau să mai forțez o dată titlul și grupele Champions League la anul, d-aia i-am dat pe Chipciu și pe Varela, ca să fac rost de bani"
Gigi Becali, patron Steaua

"În momentul ăsta nu mai e insolvența un pericol. Dacă nu dădeam câțiva jucători și ratam și grupele, insolvență! Că nu mai puteam să plătesc salariile!"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
valentinn10
valentinn10  •  27 Iulie 2016, 12:42
Postat de tandd pe 27 Iulie 2016, 11:30

pai vezi ca e un articol mai jos,,delegatia stelei a fost mai numeroasa decat suporterii in numar de ....20))))

Ce bine e fara voi , suporterii lui peste , mergeti la armata , nici dracu nu va duce dorul. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI.

fibra
fibra  •  27 Iulie 2016, 12:08

Nu il vindea cu 100 mil. Euro pe Tudorie,aceasta *** pe care pamantul o suporta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  27 Iulie 2016, 11:30
Postat de thedronius pe 27 Iulie 2016, 10:52

Ioane, te-ai uitat in tribunele de aseara? Cati suporteri au venit din Germania sau de unde mai zici tu? Erau o mana de oameni care probabil tin cu Steaua si au avut ocazia sa o vada ca in tara nu au ocazia nemaifiind prin preajma. Dar uita-te mai bine cata lume vine pe stadion la un meci de acasa. Intreaba-te de ce nu sunt deja vandute toate biletele pentru meciul retur, in conditiile in care va fi deschis doar primul inel. Acum 3-4 ani echipa avea 50.000 de oameni in tribuna la meciurile din preliminarii. Nu a trecut asa de mult timp. e pacat ca individul nu realizeaza cat de mult pierde. A pierdut deja foarte mult, dar nu indeajuns cat sa isi dea seama ca o sa regrete cat de curand.

pai vezi ca e un articol mai jos,,delegatia stelei a fost mai numeroasa decat suporterii in numar de ....20))))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close